Ai terminat perioada contractuală cu un operator mobil. Ce poţi face după

În ultimii ani atât veniturile cât şi numărul de clienţi ai operatorilor de telefonie mobilă au scăzut semnificativ, iar aceştia încearcă să îşi păstreze clienţii ademeninundu-i cu oferte cât mai bune.
Economica.net - sâm, 23 nov. 2013, 21:51
Ai terminat perioada contractuală cu un operator mobil. Ce poţi face după

Dacă ai terminat perioada contractuală cu operatorul de telefonie mobilă ar fi bine să nu te arunci la prima ofertă propusă ci să negociezi cu aceştia pentru că poţi primi reduceri semnificative la telefoanele mobile şi chiar oferte care le pot concura pe cele prepay.

Portabilitatea e un beneficiu dobândit pe piaţa telefoniei mobile din România, iar folosirea lui în obţinerea celei mai bune oferte de la un operator mobil reprezintă un avantaj al clientului pentu că alţi operatori te aşteaptă cu oferte numai să te duci cu numărul în reţeaua lor.

În funcţie de valoarea facturilor, vechimii în reţea operatorii de telefonie mobilă pot să vină cu oferte care să te surprindă, dar după principiul “cere şi ţi se va da” nu ai nimic de pierdut dacă soliciţi un plan tarifar personalizat după nevoile tale de comunicare, iar operatorii în general găsesc o soluţie covenabilă pentru ambele părţi.

“Clienţii Cosmote care au depăşit perioada iniţială de obligativitate contractuală pot beneficia, prin Programul de loialitate Cosmote pentru Tine, de oferte variate, acordate prin prelungirea contractului de abonament. Pentru a acoperi toate nevoile de comunicare, Cosmote pune la dispoziţia clienţilor care doresc prelungirea contractului,  pachetul promoţional cu terminal inclus, reducere la valoarea facturii lunar şi minute naţionale suplimentare acordate lunar”, au declarat pentru ECONOMICA.NET reprezentanţii Cosmote.

Potrivit acestora, oricare ar fi alegerea clientului, valoarea ofertei de prelungire a contractului ţine cont de media facturilor acestuia, de planul tarifar ales la prelungirea contractului şi de durata prelungirii perioadei contractual.

“În acelaşi timp, Cosmote acordă clienţilor flexibilitate totală în alegerea planului tarifar cu care doresc continuarea colaborării, aceştia putând opta pentru păstrarea planului tarifar curent sau pentru unul dintre planurile tarifare promotionale valabile la momentul prelungirii contractului”, au mai declarat aceştia.

Orange are cel mai vechiprogram de fidelizare al clienţilor de pe piaţa locală,  destul de complex singurul dezavantaj se regăseşte la clienţii de internet care nu primesc punctele Thank You aferente valorii facturii.

 „Orange oferă clienţilor săi programul de fidelizare Orange Thank You cu numeroase beneficii acordate în funcţie de vechime, minute nationale şi Numere Magice şi în functie de valoarea abonamentulul telefoane la preţuri speciale şi puncte Thank You. În plus, in funcţie de profilul clienţilor, Orange poate propune anumitor clienţi oferte personalizate încercând să ofere beneficiile potrivite nevoilor de comunicare”, au spus reprezentanţii Orange.

Cei de la Vodafone România nu răspuns la întrebările noastre. Totuşi analizând cele publicate pe site-ul companiei despre oferta de fidelizare operatorul oferă minute cadou pentru aboanemnte şi puncte de loialitate pe care le poţi folosi la achiziţionarea de servicii si terminale. 

Te-ar mai putea interesa și
Statele Unite și Regatul Unit anchetează o posibilă încălcare foarte gravă a sancțiunilor impuse Rusiei prin intermediul tranzacțiilor cu monede cripto
Statele Unite și Regatul Unit anchetează o posibilă încălcare foarte gravă a sancțiunilor impuse Rusiei prin intermediul ...
Statele Unite şi Regatul Unit investighează tranzacţii cu criptomonede în valoare de circa 20 de miliarde de dolari care au fost efectuate printr-un instrument de schimb virtual stabilit în......
Crescătorii de păsări acuză ANPC că pune în pericol sectorul avicol românesc și cer instituției să arate același interes și față de carnea de pui importată
Crescătorii de păsări acuză ANPC că pune în pericol sectorul avicol românesc și cer instituției să arate același ...
Sectorul avicol românesc este în pericol, în urma controalelor repetate ale Autorităţii Naţionale pentru Protecţia ...
Xiaomi a început vânzarea primelor sale mașini electrice. Modelul de bază SU7 costă 29.900 de dolari
Xiaomi a început vânzarea primelor sale mașini electrice. Modelul de bază SU7 costă 29.900 de dolari
Producătorul chinez de smartphone Xiaomi Corp. a început joi să comercializeze primul său automobil electric, pariind ...
Ford plănuiește să producă un nou model de SUV la uzina sa din valencia
Ford plănuiește să producă un nou model de SUV la uzina sa din valencia
Constructorul auto american Ford a anunţat joi că analizează posibilitatea de a produce un nou automobil de teren (SUV) ...