Ryanair a lansat ghidurile oraşelor spre care zboară – cel despre Bucureşti este vechi. Ce spune compania

Cel mai mare operator low-cost din Europa, Ryanair, a lansat o nouă secţiune pe website şi oferă clienţilor ghiduri spre cele 186 de oraşe din cele 30 de ţări în care zboară. Bucureştiul e şi el pe listă.
Andrada Ghira - sâm, 14 iun. 2014, 10:44
Ryanair a lansat ghidurile oraşelor spre care zboară - cel despre Bucureşti este vechi. Ce spune compania

„Când te gândeşti la un city-break, s-ar putea ca Bucureştiul să nu fie prima destinaţie care îţi vine în minte, dar pentru turiştii care vor să experimenteze ceva nou şi diferit, Bucureştiul este o alegere bună şi o reală aventură. Un lucru pe care într-adevăr trebuie să îl faceţi este să vizitaţi incredibilul Palat al Parlamentului, una dintre cele mai mari clădiri din lume, pe care trebuie să o vezi cu ochii tăi ca să-i înţelegi valoarea!”, scrie despre Bucureşti pe site-ul Ryanair.

Pe lângă informaţiile legate de populaţie, hoteluri, restaurante, cafenele, baruri şi cluburi, Ryanair mai face precizări şi despre locuri unde se poate face shopping.

„Noi magazine precume cele Viviene Westwood şi Versace din Bucureşti sunt pe val. Vă puteţi face uşor un stoc cu haine de designer la fel ca la Paris, Milano sau Londra. În mod similar, dacă sunteţi în căutare de suveniruri, sunt multe magazine care comercializează bibelouri româneşti – unele mai autentice decât altele”.

Greaşeala celor de la Ryanair este că Versace şi Viviene Westwood nu au magazine la Bucureşti. Versace a deschis un magazin în 2006, însă acesta a fost închis în 2009.

Chiar şi-aşa, la Bucureşti se regăesec alte branduri de renume din industria modei, precum Gucci, Valentino, Escada sau Burberry.

Ghidul oferit de Ryanair despre Bucureşti pare vechi şi atunci când se menţionează faptul că în Capitală sunt patru mari malluri: Mario Plaza, World Trade Plaza, Unirea Shopping Center, Plaza România şi Bucureşti Mall. Ghidul nu face nicio referire la Băneasa Shopping Center, AFI Palace Cotroceni sau Sun Plaza.

Descărcarea ghidului în varianta PDF arată că acesta a fost publicat în luna februarie a acestui an. 

Contactați de ECONOMICA.NET, reprezentanții Ryanair au precizat faptul că operatorul va „continua să îmbunătățească și să actualizeze conținutul ghidurilor, cu scopul de a găzdui conținut generat de utilizatori, ca parte a dezvoltării noastre digitale”.

Ghidurile pot fi consultate AICI. 

Te-ar mai putea interesa și
Poșta Română oferă 20 de posturi de internship plătite în domenii precum HR, IT, marketing și juridic
Poșta Română oferă 20 de posturi de internship plătite în domenii precum HR, IT, marketing și juridic
Compania Națională Poșta Română lansează a doua ediție a programului de internship, creat special pentru a tinerii care doresc o carieră în industria serviciilor poștale și de logistică. ...
Boloș: Ministerul Finanţelor a efectuat toate procedurile necesare pentru ca pensiile să fie plătite în avans, înainte de Paște
Boloș: Ministerul Finanţelor a efectuat toate procedurile necesare pentru ca pensiile să fie plătite în avans, înainte ...
Ministerul Finanţelor a efectuat toate procedurile necesare pentru a asigura că toţi cei 4,74 de milioane pensionari din ...
Carrefour România deschide cel de-al 57-lea hipermarket din rețea la Pitești
Carrefour România deschide cel de-al 57-lea hipermarket din rețea la Pitești
Carrefour România își continuă expansiunea și inaugurează cel de-al 57-lea hipermarket din rețea, la Pitești. Noul ...
KFC deschide al treilea restaurant din Pitești, în care a băgat 550.000 de euro
KFC deschide al treilea restaurant din Pitești, în care a băgat 550.000 de euro
Sphera Franchise Group, cel mai mare operator de foodservice din România, continuă să investească în extinderea portofoliului ...