8 greseli pe care le fac parintii atunci cand cumpara haine pentru copii

Esti designer – pe scurt, definitia parintilor atunci cand achizitioneaza haine pentru copii, fie online, fie din magazine. Mai ales in primii ani de viata ai celui mic, atunci cand el nu isi poate da cu parerea in ceea ce priveste garderoba lui, parintii cumpara haine pentru copii asa cum isi doresc ei sa fie. Iar acest lucru nu este usor, o poate spune orice tatic, orice mamica. Pare usor atunci cand iei haine pentru copii pentru copiii prietenilor, dar lucrurile se complica atunci cand isi face aparitia propriul copil.
Economica.net - vin, 23 iun. 2017, 14:12
8 greseli pe care le fac parintii atunci cand cumpara haine pentru copii

De-a lungul timpului, au fost identificate 8 greseli majore pe care le fac parintii in goana dupa haine pentru copii. Iata care sunt acestea:

  1. Majoritatea parintilor pleaca la cumparaturi sau achizitioneaza online haine pentru copii fara a avea deja un buget gandit, de la care sa nu se abata. De cele mai multe ori, la finalul zilei, realizeaza ca au cumparat prea multe haine pentru copii si nu ar fi trebuit sa faca asta.
  2. Mamicile si taticii au tendinta sa cumpere compulsiv hainute, mai ales inainte de nasterea lui bebe. Achizitioneaza haine pentru copii oricand, de oriunde, fara a tine cont de anumite aspecte importante: calitatea materialului, marimea, cantitatea. Un bebelus nu va purta niciodata foarte multe hainute, pentru ca ii vor ramane mici cat ai clipi, avand o viteza de crestere incredibila in primele luni de zile.
  3. Sezonul cald, rece sau cel intermediar ii surprinde intotdeauna pe parinti, care realizeaza ca nu au cumparat haine pentru copii adecvate, astfel ca ajung sa ia haine pentru copii la preturi cu mult mai mari decat in urma cu cateva luni de zile.
  4. Parintii au tendinta de a aplica o regula personala: nu se abat de la magazinele pe care le stiu foarte bine, asta desi poate au preturi la haine pentru copii mai mari. Sunt, in momentul de fata, o multime de magazine cu haine pentru copii, la preturi accesibile si interesante, care asigura confortul celui mic si nu ustura la buzunar in momentul achizitionarii acestora. Unul dintre ele este Noriel.
  5. Nu pun accent pe calitatea materialelor, ci se lasa captivati de modelele de haine pentru cei mici pe care magazinele le expun in vitrinele magazinelor. Este poate cea mai mare greseala pe care o fac parintii, pentru ca ulterior se vor confrunta cu dificultatea de a-l schimba pe cel mic, cu iritarea pielii bebelusului, dar si cu simplul disconfort al celui mic, care nu va strange din dinti doar pentru ca respectivele haine pentru copii sunt la moda. Pur si simplu nu le va mai purta.
  6. In stransa legatura cu greseala mentionata anterior, o alte greseala a parintilor o reprezinta achizitionarea de haine pentru copii care sunt fie imposibil de spalat la masina, asadar au nevoie de spalare manuala, fie sunt foarte greu de calcat. Ambele necesita timp si rabdare – doua lucruri care lipsesc cu desavarsire intr-o familie cu copii.
  7. Parintii nu sunt atenti la marime sau, daca gasesc haine pentru cei mici care le plac foarte mult, fac un compromis: le cumpara fie prea mari, fie prea mici. In niciunul dintre cazuri nu vor ajunge respectivele haine pentru copii sa fie purtate de cei mici, ci vor ramane in dulap, nepurtate.
  8. Foarte multi dintre parinti nu ii implica pe cei mici in alegerea de haine pentru copii. Daca la inceput e normal sa nu aiba o parere pe care sa si-o poata exprima, ulterior cei mici isi dezvolta gusturile si au personajele favorite. Pentru ca ele sa fie purtate si ingrijite, trebuie ca acestia sa isi poata da cu parerea asupra lor.

Un lucru pe care mami si tati trebuie sa il inteleaga este ca una este sa cumperi haine pentru oameni mari, alta este sa cumperi haine pentru copii. O mana de ajutor o ofera Noriel, in oferta caruia se gasesc o multime de haine pentru copii sau haine pentru bebelusi, la preturi accesibile, din materiale de calitate, foarte dragalase. Trebuie numai sa descoperiti oferta! Iar la comenzi de minimum 150 RON, Noriel asigura transportul gratuit oriunde in tara. Returul hainutelor se face in maximum 30 de zile.

Poti sa descoperi si linia proprie de hainute Noriel – Joystar. O sa iti placa la nebunie tricourile pentru copii, rochitele, pantalonii pentru copii, camasile pentru copii, body-urile si multe altele de la Joystar – marca proprie de haine pentru copii de la Noriel. Preturile sunt si ele extrem de atractive.

Tags:
Te-ar mai putea interesa și
Poșta Română consultă piața pentru achiziția de servicii medicale pentru angajații săi
Poșta Română consultă piața pentru achiziția de servicii medicale pentru angajații săi
Compania Naţională "Poşta Română" (CNPR) a depus în Sistemul Electronic de Achiziţii Publice (SEAP) procedura de consultare publică pentru achiziţia unei game largi de servicii medicale......
Pentru 60% dintre cititorii români, bugetul alocat lunar pentru achiziția de cărți se situează între 50-150 lei lunar – studiu
Pentru 60% dintre cititorii români, bugetul alocat lunar pentru achiziția de cărți se situează între 50-150 lei lunar ...
Bugetul alocat lunar pentru achiziția de cărți se situează între 50-150 lei lunar, pentru 60% dintre cititori, arată ...
Ciolacu: PSD va valida săptămâna viitoare candidatura Gabrielei Firea la Primăria Capitalei
Ciolacu: PSD va valida săptămâna viitoare candidatura Gabrielei Firea la Primăria Capitalei
Partidul Social Democrat va valida săptămâna viitoare în forurile statutare candidatura Gabrielei Firea la Primăria ...
Mineritul de Bitcoin a înregistrat venituri record în ziua înjumătățirii recompenselor
Mineritul de Bitcoin a înregistrat venituri record în ziua înjumătățirii recompenselor
Cea mai recentă înjumătățire (halving-ul) a recompenselor pentru “minarea” de bitcoin a avut loc săptămâna trecută ...