Black Friday 2017 la Fashion Days: cele mai scumpe cumpărături de fashion din prima jumătate a zilei

Fashion Days, cel mai mare retailer online de fashion din România, parte a grupului eMAG, a anunţat că a vândut, până la ora 9:00, 150.000 de produse în cadrul campaniei de Black Friday, clienţii economisind, potrivit companiei, 16 milioane de lei.
Economica.net - vin, 17 nov. 2017, 09:54
Black Friday 2017 la Fashion Days: cele mai scumpe cumpărături de fashion din prima jumătate a zilei

Update 14:00

Până la ora 13:30, cel mai scump produs vândut pe Fashion Days de Black Friday este o geantă Prada de 7.590 de lei, cumpărată de un client din București.
Cel mai scump ceas, Longines în valoare de 6.490 de lei, a fost cumpărat de un client din Iași.

Top 5 cele mai scumpe produse :

Geantă Prada 7.590 de lei (1 bucată vândută)
Geantă Prada 6.690 de lei (3 bucăți vândute)
Ceas Longines 6.490 de lei (1 bucată vândută)
Geantă Prada 6.378 de lei (1 bucată vândută)
Ceas Rado 5.890 de lei (2 bucăți vândute)
Special pentru această campanie, Fashion Days a făcute achiziții din categoriile bijuterii cu diamante, genți și accesorii de lux, de la branduri, iar clienții au răspund foarte bine – procentele în care stocurile s-a epuizat până la această oră fiind în majoritate de peste 50%:

Valentino – 80%
Burberry – 77%
Montblanc – 75%
Tissot – 50%
Jimmy Choo – 45%
Prada – 40%

Produsele pentru femei conduc în topul achizițiilor, fiind majoritare la acest moment, iar în topul preferințelor din punct de vedere cromatic sunt: negru, albastru, gri, maron, alb.

85% dintre comenzile de produse de lux au fost realizate în aplicația de mobil și cele mai cele mai multe au fost plasate în primele minute de la startul campaniei în aplicația de mobil, începând cu ora 20:00.

Cele mai multe comenzi de lux au fost plasate din orașele: București, Constanța, Brașov, Drobeta-Turnu Severin, Târgoviște, Arad, Ploiești, Timișoara, Mioveni, Oradea, Piatra Neamț, Valu lui Traian.

 

Campania de reduceri a început, la Fashion Days, de joi seară, la ora 20:00, şi a fost disponibilă, timp de o oră, exclusiv în aplicaţia de mobil a companiei. Numărul comenzilor lansate de clienţi din aplicaţia de mobil a crescut, astfel, cu 55% faţă de anul trecut.

Până la ora 9:00, vârful de vizite a atins 60.000 de utilizatori din aplicaţia de mobil şi 77.000 pe site, notează Fashion Days.

Clienţii au lansat 47.000 de comenzi, din care 75% din aplicaţie, iar valoarea comenzilor plasate a ajuns la 14 milioane lei, în creştere cu 40% faţă de anul trecut.

Una din cinci comenzi au fost plătite cu cardul, iar numărul de produse comandate, de 150.000, este cu 50% mai mare faţă de ediţia de anul trecut a Black Friday.

Cele mai multe comenzi au fost plasate din Bucureşti, Cluj-Napoca, Timişoara, Constanţa şi Iaşi.

Cea mai mare comandă, în valoare de 8.554 lei, a fost plasată în aplicaţia mobilă şi a conţinut trei produse.

Cel mai scump produs vândut până la ora 9:00 în campania de Black Friday a Fashion Days a fost o geantă Prada, cu preţul de 6.378 lei.

Te-ar mai putea interesa și
Nicușor Dan: Am finalizat lucrările la cuva Lacului Mare din Parcul Cişmigiu, cu două săptămâni înainte de termenul estimat (Video)
Nicușor Dan: Am finalizat lucrările la cuva Lacului Mare din Parcul Cişmigiu, cu două săptămâni înainte de termenul ...
Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, a informat, vineri, că au fost finalizate lucrările de reparaţii la cuva Lacului Mare din Parcul Cişmigiu, cu două săptămâni mai repede faţă de......
CFR S.A.: Stadiul lucrărilor de tip Quick Wins între staţiile Tălmaciu – Sibiu și Teiuş – Războieni sunt de 45%, respectiv 30% – 82%
CFR S.A.: Stadiul lucrărilor de tip Quick Wins între staţiile Tălmaciu – Sibiu și Teiuş – Războieni sunt ...
Lucrările de reparaţii de tip Quick Wins aflate în desfăşurare pe cei 22,20 de kilometri de cale ferată între staţiile ...
CEC Bank sărbătorește 160 de ani cu un logo aniversar
CEC Bank sărbătorește 160 de ani cu un logo aniversar
CEC Bank sărbătorește anul acesta 160 de ani de la înființare. 160 de ani în care i-a reconfirmat constant poziția ...
Premierul polonez Donald Tusk avertizează că situația de pe frontul din Ucraina a devenit critică și spune că Varșovia nu poate să cedeze Kievului rachetele sale Patriot
Premierul polonez Donald Tusk avertizează că situația de pe frontul din Ucraina a devenit critică și spune că Varșovia ...
Premierul polonez Donald Tusk a avertizat vineri că în Ucraina "situaţia pe front este critică" şi săptămânile următoare ...