1EUR = 4.8418 RON | Bucureşti 25 º

Turism

Blog de călătorii - Descoperă Oraşul Îngerilor, Bangkok, în 48 de ore

Îmi amintesc, de parcă ar fi fost ieri, ziua când am vizitat orașul Bangkok pentru prima dată. Nu mai fusesem niciodată în Thailanda, dar am auzit nenumărate poveşti de la alţi călători care se îndrăgostiseră de această ţară. Dar ei vorbeau mereu despre Phuket, insule sau orăşele mici din nord, scrie jurnalistul Geanina Lungu pe blogul Călătorii în lumea mea.

22 mai, 2019 | ECONOMICA.net

Bangkok este primul loc din Asia în care am pus piciorul. În câteva cuvinte, ceea ce pot spune despre “această nebunie frumoasă” este că am rămas surprinsă că în locul smog-ului sau a șobolanilor, pentru că auzisem și despre ei, să găsesc o metropolă înfloritoare, vibrantă, care îmbină perfect modernul cu farmecul lumii vechi.

Citeşte şi Atracţii şi sfaturi pentru o vacanţă de vis în Bali

Sau, altfel spus, un oraş plin de culoare, viaţă şi energie frenetică, ceea ce i-a dat notorietatea de a fi una dintre cele mai populare destinaţii din Asia de Sud-Est. Cu vânzătorii de produse alimentare şi sucuri exotice la tarabe stradale, templele ornate, mall-urile imense și viața de noapte nelimitată, un lucru este sigur: nu vă veți plictisi în acest oraş care nu ,,doarme,, niciodată!

Dacă și voi veți ajunge acolo, vă sfătuiesc să faceți ca mine: profitaţi de timp la maximum pentru că aveți multe de văzut și experimentat! Galerie foto cu imagini din Bangkok şi despre cum să vizitaţi capitala Thailandei în două zile pe blogul Călătorii în lumea mea al Geaninei Lungu.

 

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO