1EUR = 4.8746 RON | Bucureşti 2 º

News

Bodog: De săptămâna viitoare, vaccinurile - livrate direct la direcţiile de sănătate publică. Avem 571.262 de doze

Vaccinurile vor fi livrate direct la direcţiile de sănătate publică, începând de săptămâna viitoare, a anunţat, joi, ministrul Sănătăţii, Florian Bodog, precizând că sunt disponibile 571.262 de doze, în toată ţara.

06 iul, 2017 | Agerpres

'Începând de săptămâna viitoare, vaccinurile vor fi livrate direct - spre deosebire de alte perioade similare - (...), de către cel care a câştigat procedura, direct la direcţiile de sănătate publică, pe baza repartiţiei date de Institutul Naţional de Sănătate Publică', a declarat Bodog, la începutul şedinţei de Guvern.

Potrivit ministrului Sănătăţii, sunt disponibile 571.262 de doze, în toată ţara, spre deosebire de anii anteriori, în care au fost achiziţionate cam 380.000. 'Deci este cantitate suficientă', a mai afirmat Bodog.

Totodată, ministrul Sănătăţii a precizat că a cerut verificarea informaţiilor apărute cu privire la lipsa vaccinurilor în Harghita şi Dolj.

'Au fost două informaţii de presă, una cu privire la izbucnirea unei epidemii în Harghita. (...) Direcţia de Sănătate Publică de acolo are vaccin în stoc până la sfârşitul lunii iulie. Şi o altă informaţie, în judeţul Dolj. Şi în judeţul Dolj există vaccin la nivelul Direcţiei de Sănătate Publică, nu ştiu care este motivul pentru care doamna doctor nu a solicitat vaccin suplimentar dacă avea nevoie. Oricum, am dispus verificarea tuturor informaţiilor apărute şi vom sancţiona vinovaţii', a menţionat Bodog.

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO