1EUR = 4.8079 RON | Bucureşti 20 º

Finanţe şi bănci

Buget 2019: Parlamentul a respins cererea de reexaminare a lui Iohannis. Proiectul, adoptat în forma iniţială trimisă la promulgare

Parlamentul a respins, miercuri, cererea de reexaminare a Legii bugetului de stat pe 2019, trimisă de preşedintele Klaus Iohannis, adoptând proiectul în forma trimisă iniţial la promulgare.

13 mar, 2019 | Agerpres

S-au înregistrat 245 de voturi "pentru", 115 - "împotrivă" şi 2 abţineri.

Proiectul de buget pe 2019 a fost votat după mai puţin de o oră de dezbateri în aceeaşi formă în care fusese adoptat şi în urmă cu aproape o lună. Reexaminarea solicitată de Klaus Iohannis a fost respinsă cu voturile PSD, ALDE şi UDMR.

Şeful statului, care a şi contestat legea la Curtea Constituţională, iar sesizarea a fost respinsă, şi-a epuizat astfel căile de atac şi va fi nevoit să o promulge.

Ştirea se actualizează.

Teodorovici despre bugetul pe 2019: În această după-amiază, avem şi plenul pentru a vota acest buget. N-aş putea să intru în logica preşedintelui Iohannis

Bugetul pe 2019 ar putea fi votat miercuri, în plenul Parlamentului, în condiţiile în care preşedintele Klaus Iohannis, în cererea de reexaminare, a făcut aprecieri generale, fără trimiteri concrete, a spus ministrul Finanţelor, Eugen Teodorovici, în această dimineaţă (n.r. 13 martie 2019) care a mai adăugat că ”nu ar putea intra în logica preşedintelui”, scrie News.ro.

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

Daniel Oanţă

Instanţa supremă

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO