1EUR = 4.7315 RON | Bucureşti 35 º

Imobiliare

Cel mai scump apartament nou cu trei camere din Bucureşti: 4.000 euro/mp construit

Un mic proiect rezidenţial se va ridica în apropiere de Piaţa Victoriei din Bucureşti şi pare că vrea să eclipseze celelalte noi blocuri. Cel puţin la preţ: 4.000 de euro pe metrul pătrat construit. 

12 oct, 2014 | ECONOMICA.net

Eclipse Residence este un mic proiect rezidenţial, la care lucrările de construcţie vor începe pe 15 octombrie, reiese dintr-o discuţie cu agentul imobiliar.

Blocul cu nouă apartamente va fi construit pe un teren de pe stada Aleea Alexandru din Capitală, şi doar cinci apartamente sunt scoase la vânzare dintre care două apartamente la parter, unul de trei camere şi două de trei camere. Celelalte patru vor fi păstrate de proprietari, mai multe persoane fizice. Agentul imobiliar spune că este deja în discuţii cu un potenţial cumpărător pentru un apartamente de trei camere cu grădină, la parter. 

De ce 4.000 de euro? Clientul îşi va putea alege materialele pe care le doreşte pentru finisaje. 

Un apartament cu trei camere cu grădină are o suprafaţă construită de 130 mp şi o terasă de 125 mp. Un calcul care include şi terasa, arată că valoarea locuinţe trece de un milion de euro. Tot un apartament cu trei camere, dar situat la etaj, are un preţ de listă de 690.000 de euro. 

Acestea sunt cele mai scumpe apartamente de trei camere din Bucureşti dacă luăm în considerare preţul pe metru pătrat construit. 

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO

OBIECTIV.INFO