1EUR = 4.7729 RON | Bucureşti 16 º

News

Cioloş: Nu vreau să mă arunc în promisiuni. Programul de guvernare trebuie discutat cu partidele care vor forma majoritatea

Premierul Dacian Cioloş a declarat luni că nu doreşte să facă promisiuni aşa cum partidele se angajau în precedentele campanii electorale şi a precizat că programul de guvernare trebuie discutat cu formaţiunile care vor crea majoritatea.

05 dec, 2016 | Agerpres

'Am văzut în multe dintre campaniile electorale precedente, când partidele se angajau la foarte multe lucruri - că o să modifice Constituţia, că o să regionalizeze România, că vor modifica administraţia - şi nu s-a făcut aproape nimic, probabil şi datorită faptului că ambiţiile au fost foarte mari, vizavi de ceea ce este posibil să fie făcut. De aceasta eu unul nu vreau să mă arunc în promisiuni, cu atât mai mult cu cât un program de guvernare trebuie discutat şi cu partidele care vor intra la guvernare', a afirmat Cioloş, la Adevărul Live.

El a arătat că a discutat cu reprezentanţii celor două partide care îl susţin pentru funcţia de prim-ministru pe tema programelor lor de guvernare, dar a subliniat că se vor stabili concret anumite angajamente dacă se va face o majoritate cu PNL şi USR.

'Sigur că am discutat cu cele două partide (PNL şi USR - n.r.) pe marginea programelor pe care le-au prezentat în campanie, dar fiecare, separat, şi-a prezentat programele electorale în campanie. Dacă se va putea construi o majoritate în jurul lor, atunci vor trebui discutate concret angajamentele pe care le putem pune pe masă', a precizat Dacian Cioloş.

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO