1EUR = 4.7776 RON | Bucureşti 11 º

News

Daniel Zamfir a pierdut şefia Comisiei economice din Senat, fiind înlocuit de Florin Cîţu

Senatorul PNL Daniel Zamfir, aflat în conflict cu liderul PNL, Ludovic Orban, a pierdut joi şefia Comisiei economice din Senat, după ce Florin Cîţu a primit 16 voturi "pentru", cu 8 mai multe decât acesta.

01 feb, 2018 | News.ro

Liberalul Daniel Zamfir a lansat miercuri un atac la adresa liderulu PNL, Ludovic Orban, acuzându-l că vrea să îl înlăture de la şefia Comisiei economice din Senat. Acesta a afirmat că liderul liberalilor a sunat "în disperare" ca Raluca Turcan să fie realeasă lider de grup şi spune că PNL "are mare nevoie de un preşedinte cu demnitate şi puţintel curaj".

"Ludovice, Ludovice...Nu te laşi de metehnele care te-au "consacrat" în PNL... După ce, în mod ruşinos, ai fugit de un răspuns când te-am întrebat care sunt actele de «deviaţionism» pe care le-am comis în activitatea mea la Comisia Economică, ai început să înroşeşti telefoanele saăle ceri colegilor din Senat să mă schimbe de la Comisie. Ştiu. Te deranjează tare că îmi văd de treabă acolo.Te deranjează şi că deranjez interese. Te deranjează că apăr cetăţenii de abuzurile băncilor, IFN-urilor şi ale recuperatorilor? Sau că cer cu obstinenţa ca «băieţii deştepţi» să plătească redevenţele cuvenite Statului? Sigur însă, te-a deranjat că ţi-am cerut public să te delimitezi de Mihail Neamţu, cunoscut pentru orientările lui de extrema dreaptă, care public a anunţat, postând un filmuleţ pe Facebook, că se delimitează de Iohannis! Iar tu, Ludovic, în loc să sancţionezi poziţia neconformă cu linia partidului, îl răsplăteşti, punându-l să-i instruiască pe tinerii liberali... Pe de altă parte, invoci, în mod jalnic, când suni în disperare pentru Raluca Turcan să fie realeasă lider de grup, «dorinţele din Deal». Tu n-ai să înţelegi niciodată că PNL are mare nevoie de un preşedinte cu demnitate şi puţintel curaj, măcar! Laşitatea e cea mai urâtă trăsătură de caracter în politică", a scris Daniel Zamfir miercuri pe contul său de Facebook.

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO