1EUR = 4.8743 RON | Bucureşti 14 º

Extern

Donald Trump susţine o lege pe termen scurt pentru finanţarea guvernului SUA

Administraţia prezidenţială americană a dat asigurări joi că Donald Trump va susţine o lege pe termen scurt pentru finanţarea guvernului american, lege pe care Camera Reprezentanţilor o va supune la vot joi (18 ianuarie), pentru a se evita 'oprirea' activităţii guvernamentale, transmite Reuters.

19 ian, 2018 | Agerpres

''Preşedintele susţine continuarea rezoluţiei introduse în Cameră'', a afirmat Raj Shah, purtător de cuvânt al administraţiei americane, într-o declaraţie de presă.

Preşedintele american Donald Trump a afirmat că guvernul Statelor Unite 'ar putea foarte bine să se oprească' (referire la posibilitatea ca bugetul federal să nu fie adoptat în termenul prevăzut de Constituţie, n.r.), iar acest lucru ar fi extrem de dăunător pentru armata ţării sale.

''Dacă ţara se opreşte, lucru care ar putea foarte bine să se întâmple, bugetul va trebui să fie gestionat în mod mult diferit faţă de cum a fost gestionat o lungă perioadă'', a spus Trump, răspunzând întrebărilor jurnaliştilor la scurt timp după sosirea într-o vizită la Pentagon.

''Dacă, indiferent de motiv, (ţara) se opreşte, cel mai rău lucru este ce se întâmplă cu armata noastră'', a adăugat liderul de la Casa Albă.

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

Daniel Oanţă

Vrem iar?

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO