1EUR = 4.7340 RON | Bucureşti 32 º

News

Economica.NET revine la TV cu programul ECONOMICA EXPRESS

ECONOMICA.NET a revenit în buletinele de de ştiri TV cu un grupaj de ştiri economice - ECONOMICA EXPRESS.

14 sep, 2017 | ECONOMICA.net

Noul program va putea fi urmărit zilnic, de luni până vineri, în principalele grupaje de ştiri ale televiziunii România TV, la orele 18.30 şi 23.30. ECONOMICA EXPRESS îşi propune să fie un program profesionist de ştiri, specializat pe economie, şi este susţinut de echipa Economica.NET.

 

 

"Ne face plăcere să anunţăm acest nou program, la care lucrăm, cu drag, toţi cei de la ECONOMICA.NET. Este un produs profesionist, făcut cu pasiune, la care lucrăm împreună cu Cătălin Popa, fostul director editorial al grupului România TV. Nu avem aceeaşi poziţionare editorială cu televiziunea de ştiri, însă asta nu înseamnă că nu putem folosi platforma acesteia, pusă la dispoziţie cu generozitate de colegii de acolo, pentru ca ştirile noastre să ajungă la un număr mai mare de persoane. Până la urmă, acesta este scopul nostru ca entitate de presă", a declarat Iulian Enache, redactor-şef al Economica.NET.

"Este un produs nou, în care credem şi la care muncim cu mult entuziasm. Suntem convinşi că ECONOMICA EXPRESS va fi un succes, pentru că este un program făcut cu toată seriozitatea şi atenţia care ne-au caracterizat întotdeauna ca redacţie", a afirmat Mihai Nicuţ, redactor-şef adjunct al ECONOMICA.NET.

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

Iulian Enache

Vara neputinţei

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO

OBIECTIV.INFO