Epson lansează noile imprimante SureColor

Epson anunţă lansarea unei noi game de imprimante SureColor SC-T de format mare, rapide, cu patru culori, proiectate pentru grafică, CAD şi GIS şi destinate design-ului, imprimării comerciale, centrelor de copiere, arhitecturii, construcţiilor, tehnologiei, retail-ului şi educaţiei. 
Economica.net - mie, 04 iun. 2014, 11:22
Epson lansează noile imprimante SureColor

Noua gamă de imprimante SureColor SC-T cu alimentare din rolă conţine nouă modele care oferă lăţimi, productivităţi şi capacităţi de scanare diverse. Bazându-se pe succesul imprimantelor SureColor SC-T lansate în 2012, noile imprimante de mare viteză SureColor SC-T7200, de 44 inci, SC-T5200, de 36 inci, şi SC-T3200, de 24 inci, au o serie de îmbunătăţiri gândite pentru maximizarea performanţelor din mediile de producţie solicitante. 

Epson a sporit şi mai mult versatilitatea imprimantelor prin integrarea unui scaner color cu o lăţime de 36 inci în noile modele multifuncţionale SureColor SC-T7200MFP şi SC-T5200MFP de 44 şi respectiv 36 de inci.

Acestea sunt primele imprimante Epson de format mare echipate cu un scaner care oferă utilizatorilor flexibilitate pentru a digitaliza documentele de format mare şi pentru a scana către fişiere, către e-mail sau pentru partajarea cu alte imprimante SC-T. Un document original A1 poate fi scanat şi imprimat în aproximativ 39 de secunde. Aceste imprimante multifuncţionale sunt, de asemenea, disponibile în configuraţii cu una sau două role.

Pentru a maximiza performanţele, noua gamă SureColor SC-T beneficiază de procesare foarte rapidă a imaginilor, de un hard disk de 320 GB pentru un spooling eficient şi de conectare securizată în reţea.

 Pentru a asigura integrarea perfectă a imprimantelor în mediile de design şi imprimare, compatibilitatea PostScript cu procesoare duble de 1,6 Ghz este disponibilă opţional pentru toate imprimantele SureColor SC-T noi, ceea ce permite utilizatorilor să imprime formate multiple de fişiere, inclusiv fişiere mari, cu multe date, rapid şi direct din programe de design şi CAD de top.

Imprimantele SureColor SC-T sunt proiectate pentru a se potrivi fără probleme în mediul de birou, având o construcţie elegantă, dimensiuni mici şi putând fi operate din faţă. Pentru a contribui la reducerea impactului asupra mediului, imprimantele SureColor SC-T utilizează cerneluri pe bază de apă şi sunt certificate de ENERGY STAR pentru eficienţa lor energetică excelentă.

„Noua generaţie de imprimante SureColor SC-T uşor de utilizat a fost proiectată pentru a furniza o flexibilitate de top şi performanţe de producţie pentru mediile de design şi imprimare solicitante”, spune Duncan Ferguson, Director C&I, Pro-Graphics, Epson Europe. „Capacitatea de a imprima pe hârtie şi plăci de până la 1,5 mm grosime le face ideale pentru numeroase utilizări din domeniul graficii”, adaugă Duncan Ferguson.

Te-ar mai putea interesa și
Noul terminal al aeroportului din Iași, care a costat peste 65 de milioane de euro, se inaugurează azi FOTO
Noul terminal al aeroportului din Iași, care a costat peste 65 de milioane de euro, se inaugurează azi FOTO
Constructorul STRABAG anunță finalizarea terminalului T4 al Aeroportului Internațional Iași. Proiectul, evaluat la aproximativ 65,6 milioane de euro, a fost realizat în 16 luni, din care patru......
MApN: Elemente ale unei posibile drone au fost identificate în Insula Mare a Brăilei
MApN: Elemente ale unei posibile drone au fost identificate în Insula Mare a Brăilei
 Ministerul Apărării Naţionale (MApN) informează că în seara zilei de joi au fost identificate fragmente care par ...
„Atac masiv” împotriva unor centrale electrice din Ucraina. Polonia întăreşte supravegherea spaţiului său aerian
„Atac masiv” împotriva unor centrale electrice din Ucraina. Polonia întăreşte supravegherea spaţiului său ...
 Drone şi rachete ruse au vizat în noaptea de joi spre vineri centrale electrice în centrul şi estul Ucrainei, a anunţat ...
Dreptul internaţional îi permite unei ţări NATO să trimită trupe în Ucraina – experţi parlamentari germani
Dreptul internaţional îi permite unei ţări NATO să trimită trupe în Ucraina – experţi parlamentari germani
Desfăşurarea de către o ţară din NATO a unor forţe terestre în Ucraina nu ar însemna în mod automat că alte ţări ...