1EUR = 4.8418 RON | Bucureşti 25 º

News

Firea despre retrocedarea stadionului Juventus Bucureşti: Ne-a uimit cazul, vom ataca decizia instanţei

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, s-a declarat, marţi, uimită de decizia justiţiei prin care stadionul Juventus Bucureşti din cartierul Colentina a fost retrocedat unei femei, precizând că instituţia pe care o conduce se pregăteşte pentru a face recurs.

09 mai, 2017 | Agerpres

'Este o decizie a unei instanţe. Cu siguranţă vom ataca, dar avem nevoie de motivare. Ne pregătim deja pentru a face recurs, pentru a ataca. (...) Petenta a solicitat o despăgubire în puncte pentru ANRP, nu a solicitat o despăgubire în natură. Aceasta a fost o curiozitate a acestui caz. Dorim (...) să obţinem această suprafaţă, să rămână a bucureştenilor, în speţă a Sectorului 2, pentru utilitatea actuală - un club sportiv - sau pentru oricare altă utilitate. (...) Ne-a uimit pur şi simplu, ne-a surprins acest caz', a explicat Firea la Antena 3.

Citeşte şi: Parcul Motodrom din Sectorul 2 şi terenuri de aproape 140.000 de metri pătraţi, câştigate în instanţă. Primăria Capitalei va contesta decizia

Ea a amintit că în Bucureşti mai există câteva parcuri retrocedate.

'Am constituit un grup de lucru pentru a încerca să intrăm în relaţie cu noii proprietari, pentru a încerca să negociem ori un schimb de terenuri, ori un preţ corect, astfel încât Capitala să nu rămână fără anumite parcuri, locuri de joacă, chiar instituţii cum ar fi creşe, grădiniţe', a spus edilul.

Gabriela Firea a arătat că o decizie definitivă a unei instanţe trebuie respectată pentru că altfel un primar poate fi acuzat de abuz în serviciu, la fel subordonaţii săi.

'Pe de altă parte, trebuie să facem demersuri pentru a salva zone verzi importante din Capitală, locuri de joacă şi instituţii', a adăugat Firea.

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO