1EUR = 4.8582 RON | Bucureşti 24 º

News

HAPPYCINEMA, cel mai accesibil lanţ de multiplexuri, se lansează în Bucureşti

Pe 15 decembrie 2016 se deschide un nou cineplex, HAPPYCINEMA, în incinta Liberty Center din zona Trafic Greu – Vulcan din Bucureşti. Astfel, iubitorii de film au la dispoziţie 1.150 de locuri în şapte săli şi o experiență cinematografică la cele mai accesibile prețuri: între 11 și 25 de lei.

14 dec, 2016 | ECONOMICA.net

În sălile cineplexului HAPPYCINEMA dotate cu echipamente de videoproiecție și sonorizare de ultimă generație, publicul va putea viziona cele mai recente și mai de succes producții cinematografice internaționale și românești, precum şi filme de artă, în condiții de confort excepționale, la prețuri accesibile.

"Cuvântul cheie la HAPPYCINEMA este «happy» – nu poți să fii «happy» decât dacă toate detaliile sunt puse la punct: vezi un blockbuster, sunetul e clar, imaginea e bună, fotoliul e confortabil, casierul îți zâmbește, băutura de la bar e rece și meniurile sunt proaspete, iar toate acestea nu-ți consumă întregul buget alocat ieșirilor în oraș", explică Ecaterina Mateescu, administratorul lanțului de multiplexuri.

La HAPPYCINEMA din București, planul tarifar va fi segmentat pe zile și intervale orare, iar elevii, studenții și pensionarii vor beneficia de prețuri speciale. Biletele destinate publicului larg vor costa între 11 și 25 de lei, indiferent dacă filmul e 2D sau 3D.

În plus, noul cineplex oferă și conținut alternativ: piese de teatru și petreceri pentru copii și adulți și organizare de evenimente personale și corporate.

HAPPYCINEMA urmează să se extindă la nivel național, pentru 2017 având planificate deschiderea de cineplexuri și în alte orașe ale țării.

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

Daniel Oanţă

Vrem iar?

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO