Humans.ai lansează ghidul turistic digital care folosește inteligența artificială pentru a prezenta Bucureștiul la Spotlight 2022

Compania de tehnologie Humans.ai lansează ghidul turistic digital care folosește inteligența artificială pentru a prezenta Bucureștiul la Spotlight 2022, în cadrul unei instalații de mari dimensiuni care va oferi publicului un spectacol de video mapping în perioada 14 şi 16 octombrie, în Piaţa Revoluţiei, informează firma prin intermediul unui comunicat transmis către Economica.net.
Ion Dobreanu - vin, 14 oct. 2022, 22:01
Humans.ai lansează ghidul turistic digital care folosește inteligența artificială pentru a prezenta Bucureștiul la Spotlight 2022

Cu ocazia participării la Spotlight Festival, Humans.ai își propune să încurajeze vizitatorii din România și din afara țării să descopere Bucureștiul, pentru a înțelege mai bine istoria orașului și însemnătatea monumentelor din centrul orașului, printr-o interfață ce folosește tehnologia avansată a companiei. Astfel, în interiorul instalației Humans.ai, startup-ul de tehnologie lansează ghidul turistic digital care folosește inteligența artificială pentru a vorbi live vizitatorilor în 27 de limbi diferite, despre București și istoria fiecărui spațiu ales special pentru a fi inclus în Festivalului Internaţional al Luminii de la Bucureşti.

În cadrul Spotlight 2022, instalația Humans.ai va ilustra simbioza dintre oameni și inteligența artificială și reprezintă materializarea fizică a elementului central al primei colecții de NFT-uri lansată de Humans.ai. După expunerea la festivalul Untold în 2021, la concertul Rockadelia din 2022 și acum în Piața Revoluției, pe Calea Victoriei, instalația Humans.ai își propune să amintească vizitatorilor că inteligența artificială este cea mai importantă tehnologie inventată în istoria omenirii.

“Cu ocazia participării la Spotlight Festival, Humans.ai își propune să inspire vizitatorii din România și turiștii străini să descopere Bucureștiul într-o altă lumină, cu ajutorul tehnologiei, pentru a înțelege mai bine istoria orașului și însemnătatea monumentelor din centrul orașului, în timp ce privim spre viitor”, a declarat Alex Iancu, Manager de ecosistem în cadrul Humans.ai.

Startup-ul românesc Humans.ai va promova Bucureștiul printr-o serie de filme de prezentare speciale create cu ajutorul inteligenței artificiale, care au fost generate prin platforma companiei de automatizare a producției video la scară largă, utilizând IA și media generată de IA a companiei.

Unul dintre cele mai așteptate festivaluri de artă vizuală în aer liber din București, Spotlight revine între 14 şi 16 octombrie cu o ediţie dedicată în întregime artiştilor din România. Organizat de Primăria Capitalei, prin Direcţia Cultură, Învăţământ, Turism alături de ARCUB – Centrul Cultural al Municipiului București, Spotlight 2022 marchează închiderea proiectului „Străzi deschise – Bucureşti, Promenadă urbană”, care a oferit bucureştenilor o serie de weekenduri pietonale în mai multe zone din oraş, pe o perioadă de şase luni.

Timp de trei zile, începând cu ora 19.00, Spotlight animă Calea Victoriei, între Ateneul Român şi Cercul Militar Naţional, cu instalaţii artistice spectaculoase, proiecţii de video mapping, holograme, expoziţii şi instalaţii interactive.

Despre Humans.ai

Humans.ai este o companie de deep-tech care a creat primul model etic de IA și blockchain. Compania a dezvoltat o platformă dedicată creării și guvernării inteligenței artificiale, cu accent pe synthetic media. Aceasta bibliotecă de instrumente de IA este disponibilă într-o suită de tip studio de creație în care utilizatorii și companiile vor putea să aleagă și să selecteze modelele IA de care au nevoie pe măsură ce își aduc ideile la viață.

Echipa Humans.ai creează și gestionează genomuri digitale, care încorporează elemente precum vocea, imaginea și gesturile umane, pentru a dezvolta apoi actori sintetici, digitali. Compania continuă să investească în dezvoltarea inovațiilor din spatele ecosistemului Humans.ai și să le permită inovatorilor să își publice și să monetizeze tehnologiile de inteligență artificială pentru adopție la scară largă.

Despre Spotlight

Spotlight este festivalul care transformă Bucureștiul într-o expoziție în aer liber de proiecții luminoase. Încă de la ediția inaugurală desfășurată în 2015, Spotlight a atras foarte mulți spectatori pe principala arteră a orașului și a Festivalului – Calea Victoriei – la un spectacol de instalații de lumină realizate de artiști din diferite țări.

Te-ar mai putea interesa și
Generarea de idei a devenit mai simplă
Generarea de idei a devenit mai simplă
Una dintre principalele dificultăți întâmpinate în munca de la distanță sau în regim hibrid este găsirea unor metode noi și eficiente de a organiza sesiuni de brainstorming și de a colecta......
Tona de cupru a trecut pragul de 10.000 de dolari, pe fondul unui aşteptat deficit de aprovizionare
Tona de cupru a trecut pragul de 10.000 de dolari, pe fondul unui aşteptat deficit de aprovizionare
Cotaţiile la cupru au trecut vineri pragul de 10.000 de dolari pe tonă, pentru prima dată în ultimii doi ani, pe fondul ...
Ion Iliescu, pus oficial sub acuzare în dosarul Mineriadei
Ion Iliescu, pus oficial sub acuzare în dosarul Mineriadei
Parchetul General a anunţat oficial, vineri, punerea sub acuzare a fostului preşedinte Ion Iliescu pentru săvârşirea ...
Lucrările la staţia de metrou Piaţa Unirii 2 se prelungesc, din cauza vremii
Lucrările la staţia de metrou Piaţa Unirii 2 se prelungesc, din cauza vremii
Lucrările la staţia de metrou Piaţa Unirii 2, accesul C, ieşirea spre Hanul lui Manuc, se vor prelungi până pe 10 mai, ...