Încep vânzările de toamnă: Lem’s oferă reduceri de până la 50% la mobilă românească

Mulţi dintre retailerii din România încep reducerile de toamnă. Nu doar la electronice şi electrocasnice există un "Black Friday", ci şi la mobilă.
Economica.net - sâm, 14 oct. 2017, 07:47
Încep vânzările de toamnă: Lem's oferă reduceri de până la 50% la mobilă românească

Unul dintre producătorii români de mobilă, Lemet din Câmpina, vinde în reţeaua sa de magazine Lem’s mobilă cu discounturi de până la 50%, informează compania.

Astfel, aceasta oferă şi exemple concrete pentru reducerile sale:

„Este cunoscut faptul că pentru o zi reuşită trebuie ca prima masă a zilei să fie cea mai importantă şi cea mai consistentă. Dar dacă iei micul dejun alături de cei dragi ţie, într-o bucătărie modernă, pe care o poţi achiziţiona în această perioadă cu reduceri de până la 50%, sigur întreaga ta zi va fi una perfectă. Cu ocazia reducerilor de toamnă, Lem’s propune 10 pachete Parrada formate din colţar, masă şi două scaune. Mai mult, toate aceste seturi pot fi combinate în funcţie de preferinţe, atât la finisaje, materiale, culori, cât şi la dimensiuni”, arată compania.

În această perioadă, toată mobila românească Lem’s are reduceri de până la 50%. Iată câteva modele pentru amenajarea spaţiului de luat masa, care au discount:

Grup de colţ Parrada – pachet 1

(w500) Parrada

Acest pachet este format din colţar Parrada, masă şi scaune Colibri. Materialul din care este confecţionat colţarul este PAL cu tapiţerie crem. Alte caracteristici găsiţi aici.

Grup de colţ Parrada – pachet 5

(w500) Parrada 3

Pachetul din imagine conţine colţar Parrada, masă Spritz şi scaune Mix. Colţarul este din PAL maro, iar tapiţeria lui şi a scaunelor din piele artificială wenge. Avantajul acestui tip de colţar este că poate fi ajustabil.

Grup de colţ Parrada – pachet 8

(w500) Parrada 2

Setul din imagine conţine atât colţar cât şi masă Parrada, însă scaunele fac parte din colecţia Giove. Colţarul şi masa sunt din PAL, iar picioarele scaunelor şi ale mesei sunt metalice. Combinaţia de wenge din tapiţăria scaunelor şi al colţarului, împreună cu picioarele argintii fac acest pachet să se integreze perfect într-un decor minimalist. Aici găsiţi mai multe detalii despre acest pachet.

Cei care cred că printre aceste piese sunt unele care s-ar potrivi perfect în căminul lor sunt aşteptaţi în oricare magazin Lem’s din ţară, până pe 5 noiembrie, iar compania promite un super preţ. Puteţi consulta lista magazinelor Lem’s din ţară aici.

Te-ar mai putea interesa și
Premierul britanic Boris Johnson a demisionat, anunţă BBC
Premierul britanic Boris Johnson a demisionat, anunţă BBC
Premierul britanic Boris Johnson demisionează, au relatat joi mai multe mijloace de informare în masă, inclusiv BBC, transmite Reuters....
ROBOR creşte semnificativ şi atinge noi recorduri – 7.07.2022
ROBOR creşte semnificativ şi atinge noi recorduri – 7.07.2022
ROBOR creşte semnificativ şi atinge cele mai mari valori din 2010 şi până acum.
Simultec Măgurele va livra simulatoare de zbor Blackhawk S-70i și Bell 412EP pentru o țară din Asia-Pacific
Simultec Măgurele va livra simulatoare de zbor Blackhawk S-70i și Bell 412EP pentru o țară din Asia-Pacific
Simultec Măgurele, filială a producătorului de simulatoare pentru forțele aeriene, terestre și navale, Elbit Systems ...
Polonia va fi „ţinta numărul unu” pentru Belarus, în cazul declanşării unui conflict militar
Polonia va fi „ţinta numărul unu” pentru Belarus, în cazul declanşării unui conflict militar
Belarus va considera Polonia primul său obiectiv militar în cazul în care va fi atacat, iar Minskul va răspunde cu lovituri ...