1EUR = 4.8737 RON | Bucureşti -2 º

News

iPhone 5 - De la extaz, la agonie. Toată lumea se plânge de el

Timp de patru zile de la startul livrărilor iPhone 5, cele mai multe materiale de pe publicaţiile de ştiri explicau cât de bun şi de performant este cel mai nou gadget al Apple. Acum, însă, după ce oamenii s-au obişnuit cu el, mai multe probleme au fost raportate, informează Digital Journal.

26 sep, 2012 | Economica.net

De altfel, dacă ne aducem bine aminte, acelaşi lucru s-a întâmplat cu fiecare versiune trecută: iPhone 4 a avut probleme cu antena, in timp ce iPhone 4S a inregistrat plângeri privind durata scurtă de viaţă a bateriei. În ceea ce priveşte iPhone 5, pe internet au început să curgă nenumărate plângeri privind device-ul recent lansat de Apple.

Reamintim faptul că de vineri până în prezent au fost vândute peste 5 milioane de unităţi. De asemenea, decizia Apple de a echipa iPhone 5 cu un ecran mai subţire şi mai uşor faţă de vechile modele este una dintre principalele cauze ale capacităţii insuficiente de producţie care a cauzat vânzări sub estimări în weekendul de debut al noului smartphone, transmite Bloomberg.

Pima problemă semnalată este ceea ce jurnaliştii americani numesc "Lightleakgate". Aceasta are de a face cu un mic defect din partea de sus a unor terminale de culoare albă. Mai concret, explică sursa citată, pare că lumina ecranului iese prin spaţiul dintre carcasă şi ecran. Blogul Genius Report susţine că acest lucru s-a întâmplat chiar cu telefonul comandat de ei.

O altă problemă menţionată frecvent este că smartphone-ul vine lovit şi zgâriat încă din cutie. Mai mulţi proprietari au raportat urme de lovituri şi zgârieturi de-a lungul marginilor rotunjite. Aluminiul adonizat este cunoscut, de altfel, pentru faptul că ridică uşor semne de uzură. Mai mult, pentru că partea de sus a gadget-ului este vopsită, orice lovitură minoră poate scoate la iveală materialul argintiu de sub aceasta.

Şi faptul că gadget-ul se zgârie foarte uşor este o reclamaţie întâlnită des pe site-urile de specialitate. De asemenea, se pare că există şi ceva probleme de conectare wi-Fi, mai multe persoane susţinând pe internet că fie nu s-au putut conecta deloc la reţeaua proprie, fie conexiunea funcţiona extrem de lent.

Până acum Apple nu a răspuns acestor acuzaţii, însă tot mulţi oamenii din domeniu încep să ia în calcul o eventuală chemare în service a primelor exemplare din iPhone 5.

Citeste si: Motivul incredibil pentru care lumea se plânge de iPhone 5

Citeste si: Un nou test de rezistență iPhone 5 vs Galaxy S3. De data asta și în slow motion VIDEO

Citeste si: Uitaţi de iPhone 5: Cele 6 alternative la noul telefon Apple

Citeste si: Cât costă iPhone 5 în România. Vezi preţurile

Citeste si:  Cât costă defapt iPhone 5

Citeste si: De ce li se strică iPhone-ul americanilor

Citeste si: Programul Rabla pentru iPhone. Câţi bani primeşti pentru un 4S reciclat

Citeste si: Apare Samsung Galaxy S4. Cum va arăta şi ce caracteristici va avea

Citeste si: iPhone 5 vs Galaxy S3. Cine s-a descurcat mai bine la speed test VIDEO

Citeste si: iPhone 5 vs. Galaxy S3. Cum a fost umilit telefonul sud-coreenilor la testele de rezistenta

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO