1EUR = 4.7667 RON | Bucureşti 18 º

News

Iuliana Mihaela Zobuian, numită director de cabinet al premierului Dăncilă; ea a fost director de cabinet al lui Dragnea,când acesta era ministru

Iuliana Mihaela Zobuian a fost numită în funcţia de director de cabinet al premierului Viorica Dăncilă, având rang de secretar de stat. Zobuian a fost director de cabinet al liderului PSD, Liviu Dragnea, în perioada în care acesta era ministru al Dezvoltării, potrivit News.ro.

16 feb, 2018 | News.ro

Decizia premierului Viorica Dăncilă, de numire a Iulianei Mihaela Zobuian în funcţia de director de cabinet, a fost publicată vineri în Monitorul Oficial, scrie News.ro.

Iuliana Mihaela Zobuian a fost director de cabinet în perioada în care Liviu Dragnea era ministru al Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice, ea conducând apoi Departamentul de organizare din PSD. De asemenea, este membru în Consiliul de Administraţie al Agenţiei Nationale de Cadastru. Zobuian a fost unul dintre martorii cheie în Dosarul Referendumul, în care Liviu Dragnea a fost condamnat definitiv la doi ani de închisoare cu suspendare, ea dând în instanţă o declaraţie favorabilă liderului PSD, potivit Ziare.com.

Tot printr-o decizie publicată vineri în Monitorul Oficial, colonelul Radu Ţipişcă a fost numit în funcţia de consilier de stat în cadrul aparatului propriu de lucru al prim-ministrului, el având atribuţii în domeniul situaţiilor de urgenţă. Colonel Radu Ţipişcă este şef al Serviciului Prevenire din Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Suceava.

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO