1EUR = 4.7729 RON | Bucureşti 16 º

Extern

Jobbik va face o campanie pozitivă pentru alegerile europene, afirmă purtătoarea de cuvânt a partidui

Campania electorală a partidului naţionalist radical ungar Jobbik pentru alegerile europene se va concentra pe prezentarea programului său, potrivit unui anunţ făcut vineri de purtătoarea de cuvânt a partidului, Dora Duro, transmite agenţia MTI.

11 apr, 2014 | Agerpres

Rezultatele Jobbik de la alegerile parlamentare care au avut loc pe 6 aprilie în Ungaria arată în mod clar succesul campaniei pozitive întreprinse de partid, care va continua, a precizat dna Duro.

Jobbik s-a clasat pe locul al treilea la alegerile din 6 aprilie, obţinând 20,57 % din voturi, aceasta fiind cea mai bună performanţă a partidului până în prezent, conform rezultatelor preliminare. Jobbik va ocupa astfel 23 de locuri în viitorul parlament al Ungariei.

Potrivit declaraţiilor dnei Duro, numărul voturilor pentru Jobbik a crescut din 2009, partidul obţinând la scrutinul recent cu 130.000 de voturi mai mult decât în urmă cu cinci ani.

Militanţii Jobbik au început strângerea de semnături pentru candidaţii la alegerile europene din Ungaria, care vor avea loc pe 25 mai, a mai spus purtătoarea de cuvânt a partidului.

 

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO