Lucian Bute a pierdut la puncte meciul cu Jean Pascal

Duminică dimineaţa, la Centre Bell, din Montreal, Lucian Bute a pierdut la puncte meciul de box cu canadianul de origine haitiană, Jean Pascal. Decizia arbitrilor a fost unanimă: 116-112, 117-110, 117-111.
Economica.net - Dum, 19 ian. 2014, 08:05
Lucian Bute a pierdut la puncte meciul cu Jean Pascal

Meciul s-a disputat pe durata a 12 reprize, iar cei trei arbitri i-au acordat victoria lui Pascal la puncte: 116-112, 117-110 şi 117-111.

Românul a intrat în ring pe melodia Where The Streets Has No Name a trupei U2, fiind aclamat de spectatorii din Centre Bell.

„Am muncit foarte mult pentru a obţine acest rezultat. De mulţi ani alerg după Bute pentru a arăta tuturor că sunt cel mai bun. Astăzi am dovedit acest lucru”, a declarat Jean Pascal.

„Sunt dezamăgit, eram încrezător şi m-am pregătit bine. Am fost ezitant, dar la final mi-am dat drumul la braţe”, a declarat Lucian Bute.

„Jean Pascal a fost mai bun şi îl felicit. Ne aşteptam să fie agresiv, dar m-a surprins puţin. Am fost ezitant şi am plătit”, a adăugat pugilistul român.

Antrenorul Stephan Larouche a afirmat că Jean Pascal a luptat mai bine în câteva rânduri. „Nu este o zi bună pentru noi. Jean a fost mai bun de câteva ori. Lucian a avut o presiune ezitantă, şi-a găsit cu greu ritmul”, a spus Larouche.

Potrivit presei canadiene, după meci Bute a spus că vrea revanşa, conform unei clauze din contract, însă Pascal nu a părut interesat, canadianul afirmând că vrea să lupte cu cei mai bun pugilişti ai categoriei sale şi a evocat în acest sens numele lui Carl Froch.

Lucian Bute ar fi trebuit să boxeze cu Jean Pascal la 25 mai 2013, dar meciul a fost amânat pentru 18 ianuarie, după ce pugilistul român a fost operat.

Bute (31-1, 24 KO) a pierdut în mai 2012 centura IBF la supermijlocie şi a mai luptat într-un singur meci, cu rusul Denis Gracev, în noiembrie 2012.

Te-ar mai putea interesa și
Poșta Română oferă 20 de posturi de internship plătite în domenii precum HR, IT, marketing și juridic
Poșta Română oferă 20 de posturi de internship plătite în domenii precum HR, IT, marketing și juridic
Compania Națională Poșta Română lansează a doua ediție a programului de internship, creat special pentru a tinerii care doresc o carieră în industria serviciilor poștale și de logistică. ...
Boloș: Ministerul Finanţelor a efectuat toate procedurile necesare pentru ca pensiile să fie plătite în avans, înainte de Paște
Boloș: Ministerul Finanţelor a efectuat toate procedurile necesare pentru ca pensiile să fie plătite în avans, înainte ...
Ministerul Finanţelor a efectuat toate procedurile necesare pentru a asigura că toţi cei 4,74 de milioane pensionari din ...
Carrefour România deschide cel de-al 57-lea hipermarket din rețea la Pitești
Carrefour România deschide cel de-al 57-lea hipermarket din rețea la Pitești
Carrefour România își continuă expansiunea și inaugurează cel de-al 57-lea hipermarket din rețea, la Pitești. Noul ...
KFC deschide al treilea restaurant din Pitești, în care a băgat 550.000 de euro
KFC deschide al treilea restaurant din Pitești, în care a băgat 550.000 de euro
Sphera Franchise Group, cel mai mare operator de foodservice din România, continuă să investească în extinderea portofoliului ...