1EUR = 4.8421 RON | Bucureşti 21 º

News

Mihai Tudose: Proiectul parteneriatului public-privat ar putea fi adoptat prin OUG miercuri sau săptămâna viitoare

Proiectul parteneriatului public-privat va fi adoptat în şedinţa de Guvern de miercuri, dacă toate avizele sunt gata, sau săptămâna viitoare, a anunţat, luni, premierul Mihai Tudose

06 noi, 2017 | Mediafax

"Legile privind achiziţiile şi contractul sunt trei propuneri, sunt gata de a fi trimise direct la Parlament pentru celeritate, să nu mai treacă o lună, două prin circuitul de avizare de la Guvern, apoi dezbaterea publică şi ajunge la Parlament. Le facem prin Parlament direct, iar legea parteneriatului public privat, dacă dă Dumnezeu şi avem avizele până miercuri, îl facem miercuri prin ordonanţă ca să îl avem funcţional. Dacă ne mişcăm mai greu, săptămâna viitoare. Dar cel târziu săptămâna viitoare, proiectul parteneriatului public-privat va fi publicat în Monitorul Oficial", a declarat, luni, premierul Mihai Tudose, la şedinţa Asociaţiei Municipiilor din România.

Săptămâna trecută, liderul PSD, Liviu Dragnea, anunţa că membrii Coaliţiei de guvernare au luat decizia ca proiectul referitor la reglementarea parteneriatelor public-privat să fie adoptat prin Ordonanţă de Urgenţă.

"Am discutat despre parteneriatul public-privat şi decizia adoptată a fost ca acest proiect să fie adoptat prin Ordonanţă de Urgenţă pentru că este din ce în ce mai necesar şi s-a lungit foarte mult", a spus Dragnea, la finalul şedinţei coaliţiei. 

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO