1EUR = 4.7536 RON | Bucureşti 23 º

News

NE Property Cooperatief listează joi obligaţiuni de 500 de milioane de euro, la BVB

Obligaţiunile corporative emise de NE Property Cooperatief Amsterdam intră, joi, la tranzacţionare pe piaţa reglementată a Bursei de Valori Bucureşti (BVB), se arată într-un anunţ publicat pe site-ul operatorului pieţei de capital.

20 dec, 2017 | Agerpres

'Bursa de Valori Bucureşti informează că obligaţiunile corporative emise de NE Property Cooperatief Amsterdam, Olanda, intră la tranzacţionare începând cu 21 decembrie 2017 pe piaţa reglementată la vedere, administrată de BVB. Obligaţiunile sunt listate dual, atât la Bursa de Valori Bucureşti, cât şi la Irish Stock Exchange (ISE), şi fac parte dintr-un program total de un miliard de euro', menţionează sursa citată.

Caracteristicile emisiunii de obligaţiuni, a cărei primă tranşă este în valoare de 500 de milioane de euro, sunt nominative, dematerializate, garantate, liber transferabile, evidenţiate prin înscriere în cont.

Valoarea nominală este de 100.000 de euro/obligaţiune cu o dobândă fixă de 1,75%, plata cuponului fiind anuală. Data maturităţii este 23 noiembrie 2024.

NE Property Cooperatief devine astfel al doilea emitent cu flux integral în euro, inclusiv decontarea, după International Investment Bank (IIB). Oferta a fost intermediată de BRD-Groupe Societe Generale şi ING Bank N.V. Amsterdam, Sucursala Bucureşti.

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO

OBIECTIV.INFO