1EUR = 4.8397 RON | Bucureşti 27 º

Imobiliare

New Way Development, companie administrată de bulgarul Grigor Filipov, vrea să dezvolte circa 300 de apartamente lângă Doamna Ghica Plaza

Dezvoltatorul New Way Development, controlat prin intermediul off shore-ului cipriot Cyform Financing Limited, cere aprobarea PMB pentru un PUZ pe un teren de 9.983 mp, amplasat pe srada Baicului, în apropierea proiectului rezidențial Doamna Ghica Plaza. Proiectul va include șase blocuri de 11 etaje, cu ultimul etaj tehnic și o înălțime maximă de 43 de metri.

30 iun, 2020 | | ECONOMICA.net

Compania dezvoltatoare e administrată de bulgarul Grigor Filipov, conform termene.ro, iar proiectul va include în jur de 300 de apartamente.

Proiectul propus spre aprobare de New Way Development va include și spații comerciale și birouri, iar suprafața de teren acoperită de vegetați va totaliza aproape 3.000 mp, care înseamnă circa 30% din proiectul care va fi dezvoltat pe terenul de 9.983 mp deținut de compania dezvoltatoare.

Potrivit documentelor verificate de Economica.net, compania intenționează să unească prin intermediul unei artere străzile Baicului și Dimitrie Grozdea, la care terenul de dezvoltat are deschideri.

Proiectul e amplasat aproape de ansamblul rezidențial cu 600 de apartamente Doamna Ghica Plaza, care include unul dintre cele mai înalte blocuri din București, cu o înălțime de circa 80 de metri și 24 de etaje.

În apropiere mai sunt plănuite sau în construcţie mai multe proiecte de birouri sau rezidenţiale, cel puțin șase PUZ-uri în regiune, dintre care patru amplasate pe Șoseaua Electronicii.

Citește și: Aglomerație de proiecte rezidențiale și de birouri în Obor

De asemenea, pe strada Ziduri între Vii, canadianul Michael Topolinski a cumpărat în 2013, la licitație, producătorul de pompe Aversa pentru 17,3 milioane de euro.

La mai puțin de o lună de la licitație, Autoritatea pentru Administrarea Activelor Statului (AAAS) a contestat în instanță vânzarea fabricii, pe care cu câteva zile înainte o aprobase și de atunci au apărut problemele juridice care nu s-au soluționat până astăzi. Pe cele 10 hectare de teren ale Aversa din zona Obor, Topolinski a anunțat că ar vrea să construiască „cel mai mare complex rezidențial din mijlocul Bucureștiului“.

De asemenea, Topolinski, prin Naguma Medical Supply, parte a grupului InteRo, a câștigat licitația organizată de Ministerul Sănătății pentru livrarea unui număr de 115 milioane de măști 3 PLY, oferind cel mai mic preț, respectiv 0,64 de lei la care se adaugă TVA/ bucată, pentru măști medicale cu certificat de garanție și calitate.

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO