Noul BMW Seria 7 ajunge în România în această toamnă. FOTO

Noul BMW Seria 7, considerat de către constructorul auto german drept cel mai inovator sedan din segmentul maşinilor de lux, va fi disponibil în România începând cu data de 1 septembrie, a anunţat, vineri, într-un comunicat de presă, BMW Group România, unic importator al mărcii pe plan local.
Economica.net - vin, 25 mai 2012, 12:51
Noul BMW Seria 7 ajunge în România în această toamnă. FOTO

Considerat ‘nava-amiral’ a flotei BMW, modelul Seria 7 îşi propune să alăture prin tehnologie avansată o serie de concepte, precum dinamism, eficienţă şi confort.

Astfel, potrivit sursei citate, modificările aduse noului BMW Seria 7, maşină disponibilă începând cu 1 septembrie şi în România, îşi propun să fie un etalon de sportivitate în segment.

Primele modificări vizibile sunt noile faruri LED, care conferă automobilului o imagine unică şi o prezenţă deosebit de puternică.

La interior, modificările asigură un nivel de confort crescut printr-o izolare fonică optimizată, îmbunătăţirile şasiului şi suspensiei şi selecţia vastă de echipamente opţionale care includ, în premieră, şi sistemul de sunet Bang&Olufsen.

O altă noutate la interior este afişajul multifuncţional al instrumentelor, care permite conducătorului să selecteze o varietate de informaţii, şi display-ul central cu a treia generaţie iDrive, cu un engine grafic mai puternic.

Totodată, gama de sisteme de transmisie noi sau optimizate, care include cel mai puternic motor diesel cu şase cilindri şi cea de-a doua generaţie BMW ActiveHybrid 7, stabilesc noi standarde privind performanţele şi eficienţa. Lista de propulsoare este deschisă de noul 730d, care oferă acum 258 cp (190 kW) şi asigură o acceleraţie de numai 6,1 secunde de la zero la 100 km/h în contextul unor emisii de numai 148g CO2 per km (5,6 litri consum mixt conform standardelor UE).

În plus, cu ajutorul sistemelor de ultimă generaţie de la modul de rulare liberă (coasting), tehnologia hibrid proactivă şi comutatorul Driving Experience Control cu mod ECO PRO îmbunătăţesc confortul de condus şi eficienţa.

Noi puncte de atracţie ale noului BMW Seria 7 sunt reprezentate de ConnectedDrive: cea mai nouă generaţie a sistemului de navigaţie Professional cu a treia generaţie a sistemului iDrive, BMW Night Vision + Dynamic Light Spot, asistare a fazei lungi LED cu efect antiorbire, BMW Parking Assistant, Driver Assistant Plus şi Active Protection.

Te-ar mai putea interesa și
Ahold Delhaize, proprietarul lanțului Mega Image, deschide la București un hub tech pentru toată Europa. Va angaja 250 de IT-iști, majoritatea români
Ahold Delhaize, proprietarul lanțului Mega Image, deschide la București un hub tech pentru toată Europa. Va angaja 250 ...
Retailerul olandezo-belgian Ahold Delhaize, care operează pe plan local lanțul Mega Image și care a cumpărat Profi Rom Food, lansează în București AD/01, un nou "studio tech" care se va ocupa......
Procedură de infringement pentru România din cauza întârzierilor în efectuarea plăţilor către farmaciile independente
Procedură de infringement pentru România din cauza întârzierilor în efectuarea plăţilor către farmaciile independente
Comisia Europeană a decis, miercuri, să demareze o procedură de infringement prin trimiterea unei scrisori de punere în ...
Cele mai potrivite cadouri de Paște pentru angajați și partenerii de afaceri
Cele mai potrivite cadouri de Paște pentru angajați și partenerii de afaceri
Pe măsură ce sărbătorile Pascale se apropie cu pași repezi, tot mai mulți dintre noi ne îndreptăm atenția către ...
Criză cacao – Explozia preţurilor a impulsionat Ecuadorul să îşi majoreze producţia
Criză cacao – Explozia preţurilor a impulsionat Ecuadorul să îşi majoreze producţia
Producţia anuală de boabe de cacao a Ecuadorului ar urma să atingă pragul de 500.000 de tone în următorii doi ani, ...