1EUR = 4.8750 RON | Bucureşti 28 º

News

Paravion: De 1 decembrie românii merg în Praga, Viena, Sri Lanka sau Dubai

Turiştii români profită de mini-vacanţa de 1 decembrie pentru a pleca în excursii în afara ţării, iar printre destinaţiile preferate se numără oraşe europene, ca Praga şi Viena, dar şi locaţii exotice, precum Sri Lanka sau Dubai, potrivit datelor furnizate de agenţia de turism 100% online din România Paravion.

27 noi, 2015 | Agerpres

Potrivit unui comunicat remis vineri AGERPRES, bugetele alocate pentru excursii variază între 300 - 1.000 euro/persoană.

'Destinaţiile cu cele mai multe rezervări pentru mini-vacanţa de 1 decembrie sunt Praga, Viena, sau Barcelona, turiştii alocând, în medie, 300 euro/persoană pentru această excursie. Cea mai scumpă destinaţie europeană solicitată pentru această perioadă a fost Lisabona, pachetul pentru mini-vacanţă ridicându-se la 600 euro/persoană. Există, însă, şi destinaţii mai exotice alese de români, agenţia având rezervări pentru Sri Lanka şi Dubai, unde costurile de zbor şi cazare se ridică la 1.000 euro/persoană', se arată în comunicatul citat.

Potrivit reprezentanţilor agenţiei, turiştii aleg să plece din ţară de 1 decembrie întrucât sunt deja familiari cu destinaţiile din România şi doresc să descopere şi alte locuri.

'Clienţii noştri au început să facă rezervări pentru mini-vacanţa de Ziua Naţională începând din luna octombrie, în funcţie de numărul de zile libere de care se vor bucura la sfârşitul lui noiembrie. Astfel, cei mai mulţi au ales pachete de 4 zile, în perioada 28 noiembrie - 1 decembrie', a declarat Remus Vişan, managing director Paravion.

Paravion este una dintre cele mai importante agenţii de turism online din România, care operează pe mai multe pieţe din Europa de Est şi în Turcia, oferind servicii precum rezervări de bilete de avion, vacanţe, închirieri auto şi hotel. Website-ul beneficiază de un call center disponibil 24 de ore din 24, precum şi de soluţii de securitate dezvoltate de PayU.

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

Daniel Oanţă

Vrem iar?

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO