1EUR = 4.7792 RON | Bucureşti 3 º

News

Poliţia: Percheziţii în Bucureşti şi Ilfov într-un dosar de evaziune şi spălare de bani cu prejudiciu de 100 mil. dolari

Poliţiştii au efectuat marţi în Bucureşti şi Ilfov 14 percheziţii la persoane bănuite că ar fi cauzat bugetului de stat un prejudiciu de peste 100 de milioane de dolari prin evaziune fiscală şi spălare de bani, potrivit unui comunicat al IPJ Ilfov, citat de Agerpres.

03 feb, 2015 | Agerpres

Treizeci de persoane au fost conduse la audieri, în cazul lor urmând a fi dispuse măsuri legale.

La acţiune au participat peste 150 de poliţişti din cadrul unităţii centrale şi teritoriale ale IPJ Ilfov şi luptători ai Serviciului pentru Intervenţii şi Acţiuni Speciale.

În continuarea stabilirii activităţilor infracţionale, poliţiştii au prins în flagrant delict doi reprezentanţi ai unor societăţi care depuneau 300.000 de dolari la o unitate bancară, bani ce proveneau din activităţi ilicite şi care urmau să ajungă în China.

Acţiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române.

Scăderea semnificativă a rublei faţă de dolar şi euro, declinul cotaţiilor petrolului şi interdicţia impusă de Rusia asupra importurilor de alimente din ţările din Vest, în replică la sancţiunile economice internaţionale, au dus la creşterea inflaţiei, care în decembrie a atins 11,4%.

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO