Ponturi pariuri speciale pentru EURO 2020

EURO 2020 a început, iar toți iubitorii fotbalului vor avea parte de 3 meciuri pe zi, în afară de meciul de deschidere de vineri, iar pariorii vor discuta intens despre echipele lor favorite. România nu este prezentă la EURO 2020 și din păcate nu se știe când o să mai vedem echipa noastră la un Campionat Mondial sau European de fotbal. Echipa mea favorită va fi Italia și sper să câștige trofeul pus în joc.
Ion Dobreanu - sâm, 12 iun. 2021, 17:12
Ponturi pariuri speciale pentru EURO 2020

Sunt câteva pariuri speciale pentru EURO 2020 și o să le prezint pe rând în acest articol.

Elveția se califică din grupa A la cota 1,60

În grupa A, Italia este favorită clară pentru că are o echipă solidă și multă experiență la acest nivel. Pentru locul 2 se vor bate Elveția, Turcia și Țara Galilor. Turcia a avut un meci greu chiar în deschidere împotriva Italiei, iar o victorie a Elveției în meciul cu Țara Galilor ar însemna că șansele acestui pronostic să crească considerabil. Sunt multe cote pariuri Euro 2020 de unde să alegeți, dar cota de 1,60 că Elveția iese din grupa A mi se pare de luat în seamă dacă va plac pariurile speciale pe fotbal.

Belgia câștiga grupa B la cota 1,70

Belgia a fost printre favorite la ultimele turnee finale și cred că a venit momentul să joace în finală, dar va trebui să facă totul pas cu pas. Primele meciuri sunt importante și nu cred că Belgia se va încurca în grupa B. Statistica vă ajută mereu în alegerile voastre privind ponturi Euro 2020 și trebuie să menționez că Belgia a câștigat toate cele 10 meciuri din preliminariile acestui Turneu Final. Din grupa B mai fac parte Rusia, Finlanda și Danemarca. Rusia nu mai reprezintă de câțiva ani un pericol în fotbalul mondial, Finlanda nu e o echipă de top și doar Danemarca poate face față atacanților belgieni.

Franța ajunge în semifinale la cota 2,30

Franța este într-o grupa grea la EURO 2020, dar din 3 echipe puternice Franța, Germania și Portugalia doar 2 vor merge mai departe. Asta înseamnă încă o echipă de top eliminată din drumul Franței către semifinale. Cotele pentru câștigarea grupei o plasează pe Germania pe primul loc la 2,25, iar Franța are cotă 2,63. Ungaria are șanse mici la primele 2 locuri, chiar dacă e posibil să producă surpriza în unul dintre cele 3 meciuri. Franța este una dintre cele mai puternice echipe din istoria fotbalului mondial și cred că va ajunge în finală, dar și cota pentru semifinale este foarte bună.

Chiar dacă Germania pare favorită la pariuri în această grupă, la Mondiale nu a rupt gura târgului. Nu vreau să le iau din merite nemților, dar Franța mi se pare mult mai puternică în acest an decât Germania. Dacă vă place să jucați easy money, adică sume mari de bani pe cote mici, dar cu șanse de 90% de reușită, puteți să pariați că Ungaria nu iese din grupa la cota 1,17. Un asemenea pariu la cotă mică, dar câștigător, a fost reprezentat de victoria Angliei în amicalul cu România unde toți specialiștii au zic că nu avem nicio șansă să scoatem un rezultat bun, iar Anglia a câștigat cu 1-0.

Joacă în mod responsabil, doar dacă ai peste 18 ani și doar pe platforme licențiate.

Te-ar mai putea interesa și
Herbert Diess, Volkswagen: Avem registrul de comenzi plin, aşa cum se întâmpla rareori în trecut
Herbert Diess, Volkswagen: Avem registrul de comenzi plin, aşa cum se întâmpla rareori în trecut
Directorul general al Volkswagen, Herbert Diess, este încrezător că producătorul auto va depăşi în a doua parte a anului problemele cauzate de majorarea preţurilor la materiile prime şi......
VTEX a finalizat procesul de listare la bursă a ofertei publice inițiale
VTEX a finalizat procesul de listare la bursă a ofertei publice inițiale
VTEX, platforma de comerț digital enterprise pentru branduri de top și retaileri, prezentă și în România, a anunțat ...
AFM: 40.000 de persoane fizice s-au înscris la Rabla Clasic și 5.901 pentru Rabla Plus
AFM: 40.000 de persoane fizice s-au înscris la Rabla Clasic și 5.901 pentru Rabla Plus
Administraţia Fondului pentru Mediu (AFM) a anunțat că aproape 40.000 de persoane fizice s-au înscris în Programul Rabla ...
Cîţu: Am aprobat măsurile de relaxare a restricţiilor de la 1 august. Nu se relaxează foarte mult, multe sunt menţinute
Cîţu: Am aprobat măsurile de relaxare a restricţiilor de la 1 august. Nu se relaxează foarte mult, multe sunt menţinute
Guvernul a aprobat măsurile de relaxare, de la 1 august, a restricţiilor impuse în contextul pandemiei de COVID-19, a ...