1EUR = 4.8254 RON | Bucureşti 7 º

News

Preşedinte ANT: Anul 2015 a fost unul bun pentru jucătorii din industria turismului

Anul 2015 a fost unul bun pentru jucătorii din industria turismului şi mă raportez, în primul rând, la TVA de 9% la serviciile de alimentaţie publică pentru industria turismului şi la reglementările privind voucherele de vacanţă, a declarat marţi, pentru Agerpres, preşedintele Autorităţii Naţionale pentru Turism, Anca Pavel-Nedea.

29 dec, 2015 | Agerpres

"Sunt două iniţiative care au impulsionat domeniul ospitalităţii autohton. 2015 a fost anul care am pregătit împreună cu reprezentanţii mediului de afaceri privat iniţiative îndrăzneţe de sprijin pentru companiile care activează în acest domeniu. Aceste iniţiative vor fi duse la îndeplinire în anul care urmează. Deşi 2015 a fost ultimul an în care am beneficiat de fonduri europene pentru promovarea României turistice, a brandului turistic, sunt optimistă şi cred în strategia de marketing, promovare şi reprezentare pe care echipa Autorităţii împreună cu reprezentanţii mediului privat şi alte instituţii publice o pregătesc pentru anul 2016', a spus preşedintele ANT.

Strategia are ca scop, conform oficialului ANT, promovarea valorilor României 'fie ele umane, tradiţionale, comerciale, istorice, culturale pe plan internaţional astfel încât la finalul anului 2016 să declarăm că am reuşit'.

Anca Pavel-Nedea speră ca reuşita strategiei să se concretizeze în creşterea substanţială a turiştilor români care au ales România pentru vacanţa lor.

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO