1EUR = 4.8743 RON | Bucureşti 15 º

News

WD My Passport Wireless, hard disk-ul extern cu autonomie de 20 de ore

WD My Passport Wireless este un hard disk extern cu o capacitate de stocare de 500GB, 1 sau 2TB, ce  încorporează și un acumulator.

02 dec, 2014 | ECONOMICA.net

My Passport Wireless permite utilizatorilor să salveze, acceseze şi partajeze conţinut fără a fi nevoie de cabluri. Modelul este compatibil cu orice smartphone, tabletă, computer sau alte dispozitive wireless. My Passport Wireless creează un hot spot wireless care permite conectarea la el a maxim opt echipamente simultan care pot uploada date precum: poze, filme, documente, etc. De asemenea, in cazul in care echipamentul este conectat la Intenet, aceasta poate actiona ca un router wireless si poate partaja conexiunea la Internet cu echipamentele conectate la el.

 Pe lângă compatibilitatea cu echipamentele mobile de tip smartphone şi tablete, unitatea portabilă de stocare wireless este un partener ideal şi pentru camerele digitale cu slot SD încorporat. Fie că utilizatorul este un fotograf profesionist sau un producător de clipuri video, cu My Passport Wireless nu va pierde niciun moment din cauza cardului de memorie plin. Slotul SD încorporat de unitatea WD permite utilizatorilor să copieze conţinutul de pe cardul SD al camerei foto pe dispozitivul My Passport Wireless.

În plus, camera deţine integrat un client FTP. Astfel, camerele de fotografiat sau filmat wireless compatibile se pot conecta la echipamentul de stocare şi pot transfera automat materialele realizate. 

De asemenea, cu My Passport Wireless utilizatorii au acces oriunde şi oricând la conţinutul lor digital preferat, prin utilizarea tehnologiei WD My Cloud pentru echipamentele mobile cu iOS sau Android. Aplicaţia mobilă WD My Cloud se conectează la My Passport Wireless printr-o configurare simplă a produsului, iar odată ce acest pas este finalizat, aplicaţia permite navigarea intuitivă, partajarea şi redarea conţinutului stocat.

Modelul detine o baterie incorporata, care asigura o autonomie de 20 de ore in standby.

Modelul va apărea în această lună şi pe piaţa din România. Preţurile nu au fost comunicate.

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

Daniel Oanţă

Vrem iar?

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO