1EUR = 4.7667 RON | Bucureşti 18 º

News

Salina Ocnele Mari livrează 25.000 de tone de sare pentru CNADNR

Salina Ocnele Mari din Râmnicu Vâlcea a început furnizarea unei cantităţi de 25.000 de tone de sare pentru deszăpezire Companiei Naţionale de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România (CNADNR), a declarat miercuri pentru AGERPRES, directorul unităţii, Marius Tănăsie.

19 noi, 2014 | Agerpres

'Am început livrările de sare pentru deszăpezire. Avem în derulare contractul cu CNADNR pentru o cantitate de 25.000 de tone. Se încarcă non-stop pot spune sare pentru drum, iarna deja s-a instalat în ţară pe mai multe sectoare de drum. Noi suntem pregătiţi şi pentru export, ca în fiecare an, funcţie de contractele pe care le realizează societatea la nivel naţional. Produsul nostru este foarte bun ca material antiderapant. Lucrăm cu primăriile şi cu alte regii', a precizat Tănăsie.

Salina Ocnele Mari produce în jur de 1.500-2.000 de tone de sare pe zi, scrie <a href="http://www.agerpres.ro/" rel="nofollow" target="_blank"><strong>Agerpres</strong></a>.

Salina de la Râmnicu Vâlcea produce toate tipurile de sare: de drum, industrială pentru Oltchim şi Uzinele Sodice Govora şi sare de masă.

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO