1EUR = 4.7785 RON | Bucureşti 6 º

News

Şapte motive pentru care să nu îţi cumperi iPhone 5S

Apple a lansat în această săptămână unul dintre cele mai aşteptate telefoane ale anului, iPhone 5S, dar noi îţi oferim câteva motive pentru care să nu îl cumperi.

14 sep, 2013 | ECONOMICA.net

Un argument care te-ar putea convinge să nu alegi iPhone este acela al bateriei a cărei autonomie este foarte scăzută. În comparaţie cu Moto X, considerat smartphone-ul cu cea mai mare autonomie, 24 – 36 de ore, iPhone 5S nu va ajunge niciodată la această performanţă. Camera, senzorii şi modulul GPS consumă foarte repede bateria.

Siri nu aduce nimic nou faţă de versinule trecute ale sistemului iOS, Apple nu a mai introdus nici o funcţionalitate în plus, iar Samsung a introdus pe noile modele Galaxy S4 şi Galaxy Note 3 tot mai multe funcţionalităţi, transformând terminalele în adevaraţi asistenţi personali.

Pentru iubitorii de jocuri iPhone nu este cea mai bună alegere atunci când îşi doresc un smartphone pentru că platforma nu este una dintre cele mai performante, iar Apple nu a făcut nici un pas pentru a egala Android.

Memoria internă şi imposibilitatea de a ataşa un card MicroSD reprezintă un mare dezavantaj pentru clienţii Apple mai ales atunci când vor să transfere ceva în telefon sau din telefon.

Apple a rămas la procesoare dual core în timp ce concurenţii de la Samsung au întrodus chiar octa core pe anumite modele de S4 şi Galaxy Note 3.

Memoria RAM este de doar 1 GB în timp ce modelul de smartphone cel mai performant de pe piaţă are o memorie RAM de 3 GB.

Rezoluţia ecranului este una mică de 640x1136 în timp ce majoritatea pieţei se concentrează pe dispositive cu rezoluţie de 1920 x 1080 şi probabil în curând vom vedea dispozitive cu rezoluţie 4K.

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO