1EUR = 4.8737 RON | Bucureşti -1 º

News

Spaniolii de la Corsan vor construi autostrada Suplacu de Barcău-Borş

Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România SA a desemnat câştigătorul licitaţiei pentru realizarea tronsonului Suplacu de Barcău - Borş al Autostrăzii Transilvania, valoarea contractului fiind de 701 milioane lei, fără TVA, iar durata de execuţie de 24 de luni, potrivit unui comunicat al CNADNR remis, luni, Agerpres. 

06 apr, 2015 | ECONOMICA.net

Câştigătorul contractului pentru proiectarea şi execuţia lucrărilor Autostrăzii Braşov - Târgu-Mureş - Cluj - Oradea pe secţiunea 3C: Suplacu de Barcău - Borş (km 4+200 - km 64+450) este format din asocierea Asocierea Corsan SA - Corviam Construccion SA & SC Consinit SRL & SC Road Consulting & Design Solution SRL & SC Via Design SRL. 

Durata estimată a contractului de proiectare şi execuţie a lucrărilor este de 24 luni, la care se adaugă 30 luni perioada de garanţie.

Isolux Corsan este o companie spaniolă cu activitate în 40 de ţări. Anul trecut, veniturile sale s-au ridicat la 2,1 miliarde de euro. Conglomeratul Isolux Corsan are afaceri în domeniul construţiei de drumuri dar şi energiei. Compania administrează în sistem de concesiune 1.643 de kilometri de drumuri în Spania, India, Brazil, SUA şi Mexic şi operează mai mult de 23.000 de locuri de parcare în Spania.

Suplacu de Barcău-Borş este cel mai vestic segment al vechii autostrăzi Transilvania, care trebuia construită de compania americană Bechtel.

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO