1EUR = 4.8398 RON | Bucureşti 25 º

News

Sport.ro şi Acasă vor fi redenumite, iar celelalte televiziuni din grupul Pro vor avea noi sigle începând din 28 august

Sport.ro, Acasă TV şi Acasă Gold vor fi redenumite, iar celelalte televiziuni din grupul Pro vor avea noi sigle începând din 28 august, toate acestea urmând să fie reunite sub acelaşi concept grafic şi vizual.

21 aug, 2017 | News.ro

Toate canalele din grup vor avea elementul Pro în denumire, iar portofoliul de televiziuni va fi următorul: Pro TV, Pro 2 (Acasă TV), Pro GOLD (Acasă Gold), Pro X (Sport.ro), Pro Cinema şi Pro TV Internaţional.

Pentru întregul proces de rebranding, echipa internă de marketing Pro a dezvoltat ideea, strategia, elementele grafice şi toate materialele video necesare pentru lansarea noului concept-umbrelă pentru canalele Pro.

"Ne-am dorit o schimbare importantă la nivel grafic, care să păstreze totuşi acea «inimă» a Pro TV-ului alături de care am crescut cu toţii şi care să poată aduce împreună sub aceeaşi umbrelă toate celelalte canale. Moştenirea Pro a fost punctul de plecare în tot ceea ce am făcut, după care, simplitatea şi coerenţa au fost două direcţii de care am ţinut cu dinţii. Ne-am dorit un Pro nou pentru telespectatori, însă un Pro care să continue în mod natural şi să ducă mai departe cel mai puternic brand tv din România.", a declarat Vasile Alboiu, Creative Director Pro TV.

"Am pregătit pentru toţi românii una dintre cele mai mari schimbări la nivel de brand prin care a trecut grupul Pro TV încă de la lansare!", a spus Lucia Antal, Marketing Director Pro TV.

Materialul video în care este explicată ideea din spatele procesului de rebranding, promo-ul campaniei, a fost realizat de echipa Pro în două zile de filmare, însă după mai mult de două săptămâni de pre-producţie, în care au fost stabilite toate detaliile referitoare la idee, concept, locuri de filmare, echipă şi încă trei săptămâni de post-producţie.

Timp de 32 de ore, peste 200 de oameni au fost implicaţi în producţia acestui promo. Pe versurile lui Gavin DeGraw, piesa "Fire", vedetele Pro, printre care Adela Popescu, Andi Moisescu, Andreea Esca, Cătălin Măruţă, Constantin Diţă, Corina Caragea, Cove, Florin Busuioc, Florin Călinescu, Marius Moga, Mihai Dedu, Neti Sandu şi Smiley, au întâmpinat telespectatorii în universul Pro.

La această filmare au fost folosite peste 250 de cămăşi colorate şi 150 de metri pătraţi de chroma, cu ajutorul căreia echipa de grafică Pro a reuşit să creeze un univers fascinant.

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO