1EUR = 4.8745 RON | Bucureşti 12 º

News

Toate porturile din Constanţa, închise din cauza vântului puternic. Rafalele vor depăşi 65 de kilometri la oră

Toate porturile din judeţul Constanţa au fost închise, joi, din cauza vântului puternic, rafalele de vânt urmând a depăşi 65 de kilometri la oră. Judeţul este cob cod galben de vânt, alături de alte opt judeţe din ţară. Pentru zonele montane din judeţele Sibiu şi Braşov, meteorologii au emis avertizare cod portocaliu, scrie News.ro.

30 noi, 2017 | News.ro

Centrul Intotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române anunţă că, joi,  toate porturile constănţene (Constanţa Nord, Constanţa Sud-Agigea, Midia şi Mangalia) au fost închise, potrivit News.ro.

Măsura a fost luată din cauza vântului puternic.

Potrivit meteorologilor, până la ora 20.00, judeţul Constanţa se află sub cod galben de vânt cu rafale care vor depăşi 55 - 65 de kilometri la oră. 

Totodată, meteorologii au anunţat că mai sunt sub cod galben de vânt judeţele Tulcea, Bihor, Prahova, Dâmboviţa şi parte din judeţul Sibiu, până la ora 20.00, dar şi judeţele Bistriţa-Năsăud, Maramureş şi Cluj, până la ora 21.00. 

Zonele montane din judeţele SIbiu şi Braşov sunt, până la ora 20.00, sub cod portocaliu de vânt. La altitudini de peste 2.000 de metri, vântul va avea intensificări cu rafale ce vor depăşi 100...120 kilometri la oră şi va visloci zăpada. 

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO