1EUR = 4.8026 RON | Bucureşti 14 º

News

Trafic aerian în condiţii de iarnă pe aeroporturile Capitalei. Nicio cursă nu este anulată şi nu se înregistrează întârzieri

Nicio cursă nu era anulată şi nu se înregistrau întârzieri, joi dimineaţa, din cauza condiţiilor meteo pe Aeroportul Henri Coandă, traficul aerian desfăşurându-se în condiţii de iarnă pe cele două aeroporturi ale Capitalei, informează Compania Naţională Aeroporturi Bucureşti (CNAB).

12 ian, 2017 | Agerpres

'Se aterizează şi se decolează în deplină siguranţă. Nicio cursă nu este anulată şi nu se înregistrează întârzieri pe Aeroportul Henri Coandă din cauza condiţiilor meteo. Pe ambele aeroporturi ale Capitalei se intervine constant cu utilaje proprii pentru menţinerea suprafeţei de mişcare în condiţii optime', precizează CNAB.

Pistele, platformele şi căile de rulare a aeronavelor sunt deschise şi operaţionale, fiind asigurate condiţiile pentru desfăşurarea operaţiunilor aeriene.

Informaţii în timp real despre situaţia zborurilor pe Aeroportul Internaţional Henri Coandă Bucureşti pot fi găsite pe pagina de web www.bucharestairports.ro.

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

Daniel Oanţă

Instanţa supremă

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO