1EUR = 4.8730 RON | Bucureşti 11 º

News

Coloane de maşini pe DN 1, DN 7, Autostrada Bucureşti-Piteşti şi la ieşirea din ţară prin Nădlac

Circulaţia rutieră se desfăşoară cu dificultate, joi, din cauza aglomeraţiei, pe mai multe artere, între care DN 1, DN 7, Autostrada Bucureşti-Piteşti şi Autostrada Arad-Nădlac, unde coloanele de maşini se întind pe câţiva kilometri.

30 noi, 2017 | News.ro

Centrul Infotrafic al Poliţiei Române anunţă că din cauza numărului mare de autoturisme circulaţia rutieră pe sensul de urcare al DN1 Ploieşti - Braşov se desfăşoară îngreunat, pe tronsonul Cornu de Sus -Comarnic şi în zona staţiunii Buşteni. Se circulă îngreunat şi pe Centura de Vest a municipiului Ploieşti , pe ambele sensuri.

Se circulă cu dificultate şi la ieşirea de pe autostrada A1 Bucureşti - Piteşti în DN7, la Bascov, judeţul Argeş, unde s-a format coloană de autoturisme pe aproximativ doi kilometri.

De asemenea, se circulă în coloană pe autostrada A1 Arad – Nădlac, la ieşirea din ţară prin punctul de trecere a frontierei Nădlac II. Pentru evitarea aglomeraţiei, autorităţile recomandă utilizarea punctului de trecere a frontierei Nădlac I - vechiul punct, prin care deplasarea se face fluent, fără probleme sau a altor puncte.

Pe sensul către Râmnicu Vâlcea al DN7 Piteşti - Râmnicu Vâlcea se circulă în condiţii de aglomeraţie la ieşirea de pe autostradă şi în judeţul Vâlcea.

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO