1EUR = 4.8740 RON | Bucureşti 13 º

News

Trei antreprenori români au deschis o clinică stomatologică ce promite înjumătățirea timpilor de tratament

Trei antreprenori români au deschis în Bucureşti o clinică stomatologică ce promite clienţilor înjumătățirea timpilor de tratament. Dental Medical vine utilată cu echipamente de ultimă generație, în urma unei investiții care a depășit 300.000 de euro.

10 mai, 2016 | Economica.net

Cei trei specialiști, Răzvan Daraban, antreprenor și doctor în științe economice cu experiență vastă în coordonarea proiectelor medicale, Virgil Pop, inginer-antreprenor cu 10 ani de experiență în managementul clinicilor stomatologice, și Anca Temelcea, doctor în științe medicale și lector la Facultatea de Medicină Dentară din cadrul Universității de Medicină și Farmacie "Carol Davila", au creat pentru această clinică strategii de reducere a timpilor alocați tratamentelor, precum și a perioadei de aşteptare pentru fiecare client, la sub cinci minute.

"Noi ne diferențiem de un cabinet obișnuit prin faptul că oferim servicii stomatologice integrate. Avem un centru de radiologie în care am investit 70.000 de euro pentru ca pacienții să nu fie nevoiți să facă drumuri în plus. Pacientul este preluat de către unul din cei doi medici coordonatori care stabilește, de principiu, planul de tratament. În toate etapele terapiilor stomatologice, medicii implicați în tratamentul general al unui pacient discută și decid asupra evouției ulterioare. Datorită profesionalismului echipei medicale și a aparaturii performante, timpul pe care pacientul îl va petrece în cabinetul nostru stomatologic se reduce la jumătate", explică Virgil Pop, unul dintre managerii clinicii, inginer-antreprenor cu 10 ani de experiență în managementul clinicilor stomatologice.

Mai mult, cei trei manageri susţin că au implementat în planul de funcționare al clinicii Dental Medical un concept nou în România, stomatologia interdisciplinară, care presupune ca medicii implicați în tratamentul general al pacienților să evalueze în echipă și să decidă, de comun acord, toate intervențiile ulterioare.

Clinica Dental Medical îşi propune să ofere servicii stomatologice accesibile şi persoanelor cu venituri medii.

„Prețurile sunt reduse în raport cu serviciile premium oferite, ele rivalizând cu cele ale unui cabinet stomatologic de cartier. Prețurile noastre sunt medii, în contextul în care folosim tehnologie de ultimă generație, oferim servicii integrate prin intermediul unor medici specialiști cu experiență, într-o locație plăcută din cea mai bună zonă a Capitalei", explică Răzvan Daraban, antreprenor și doctor în științe economice, cu experiență în coordonarea proiectelor medicale .

Clinica Dental Medical oferă acces către întreg spectrul de specializări medicale: stomatologie generală, endodonţie, parodontologie, chirurgie și implantologie, ortodonție, estetică dentară, pedodonție și are la bază servicii medicale premium.

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO