Tudose, despre Grindeanu: Lucrurile sunt în progres, în diverse stadii de negociere, de calmare

Prim-ministrul Mihai Tudose a afirmat marţi, referindu-se la relaţia fostului premier Sorin Grindeanu cu PSD, că lucrurile sunt 'în progres, în diverse stadii de negociere, de calmare'.
Economica.net - mar, 05 sept. 2017, 20:51
Tudose, despre Grindeanu: Lucrurile sunt în progres, în diverse stadii de negociere, de calmare

Întrebat la TVR 1 care este viitorul politic al lui Grindeanu şi dacă este posibil ca acesta să ocupe o funcţie de consul, Tudose a răspuns: ‘Mai vorbim…’.

De asemenea, chestionat dacă Grindeanu a fost iertat de PSD, şeful Executivului a răspuns: ‘Mai vorbim. (…) Sunt lucruri care sunt în progres, sunt în diverse stadii de negociere, de calmare’.

Potrivit lui Tudose, orice om care poate fi recuperat este ‘un câştig’. ‘La foarte multe ocazii în viaţă, sunt momente când eşti foarte supărat, dar după aia începe să îţi treacă. (…) Orice om pe care-l poţi recupera, pe care poţi să-l ţii aproape, e un câştig’, a declarat Tudose.

Totodată, şeful Guvernului a mai amintit că s-a întâlnit recent cu Sorin Grindeanu pentru a discuta despre chestiuni de politică externă.

‘Am aflat că e în Bucureşti şi l-am rugat să vină şi îi mulţumesc că a venit şi am discutat despre câteva lucruri, politică externă. În general, la întâlnirile cu oficialităţi străine, există momentul acela de tete-a-tete (…), lucrurile acelea nu sunt scrise, nu rămân. Am avut nevoie de câteva informaţii, pe care domnul Grindeanu (…) mi le-a dat în timp real, spuse corect, lucruri care ne folosesc nouă, ţării”, a spus Tudose.

Întrebat dacă în cadrul întâlnirii l-a întrebat pe Sorin Grindeanu dacă se va alătura proiectului politic Pro România iniţiat de Victor Ponta, şeful Guvernului a răspuns: ‘L-am întrebat dacă emigrează pe undeva. Mi-a zis că nu şi văd că n-a făcut-o’.

Te-ar mai putea interesa și
Emmanuel Macron recomandă orașul bulgar Varna printre destinațiile turistice de top
Emmanuel Macron recomandă orașul bulgar Varna printre destinațiile turistice de top
Oraşul bulgar Varna (de la Marea Neagră) se numără printre destinaţiile europene de top pe care preşedintele francez Emmanuel Macron le recomandă oamenilor să le viziteze, într-o postare......
Angajații din Cultură ies în stradă astăzi și vor protesta în fața Ministerului Culturii și a Guvernului chiar în ziua în care este organizată „Noaptea Muzeelor”
Angajații din Cultură ies în stradă astăzi și vor protesta în fața Ministerului Culturii și a Guvernului chiar în ...
Federația Națională a Sindicatelor din Cultură și Mass-Media „CulturMedia” – CNS Cartel ALFA a anunțat că va ...
Update: Un elicopter militar a fost trimis în căutarea marinarilor dispăruți. O navă s-a scufundat în Marea Neagră, în apropiere de Sfântu Gheorghe. Opt marinari au fost salvați și trei sunt dați dispăruți
Update: Un elicopter militar a fost trimis în căutarea marinarilor dispăruți. O navă s-a scufundat în Marea Neagră, ...
Update: Un elicopter IAR 330 Puma al Forţelor Aeriene Române execută o misiune de căutare pe mare a posibililor supravieţuitori, ...
Alfa Romeo celebrează prima victorie la Mille Miglia cu Giulia și Stelvio Quadrifoglio Super Sport
Alfa Romeo celebrează prima victorie la Mille Miglia cu Giulia și Stelvio Quadrifoglio Super Sport
Alfa Romeo a prezentat ediții speciale pentru Giulia și Stelvio. Variantele Quadrifoglio Super Sport sunt limitate la 275 ...