1EUR = 4.8426 RON | Bucureşti 21 º

Extern

Turiştii polonezi au înlocuit Spania cu Bulgaria în topul destinaţiilor de vacanţă preferate

Bulgaria a surclasat Spania în acest an în topul destinaţiilor de vacanţă preferate de turiştii polonezi, relatează agenţia de ştiri bulgară Novinite, care citează un studiu realizat de Camera de Turism Poloneză.

03 sep, 2017 | Agerpres

Astfel, Bulgaria a ajuns pe locul doi în clasamentul întocmit de turiştii polonezi, cu o cotă de 14%, fiind în spatele Greciei, lider pentru al doilea an consecutiv pe piaţa poloneză. Peste 30% din turiştii polonezi şi-au petrecut lunile de vară vizitând cinci insule din Grecia: Creta, Rodos, Zakyntos, Kos şi Corfu.

Polonezii preferă Bulgaria în faţa Spaniei pentru oportunităţile mai ieftine de a petrece vacanţele, argumentează autorii studiului.

Pe de altă parte, Croaţia nu a prins podiumul în acest an, întrucât, în această ţară balcanică, polonezii merg mai degrabă pe cont propriu, fără grupuri organizate, astfel că nu intră în calculele tour-operatorilor.

Toate cele trei destinaţii de top ale polonezilor au crescut preţurile în acest an: Bulgaria şi Spania cu 3%, iar Grecia, cu 10%.

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO