Un nou proiect rezidential pentru corporatiştii din Pipera – Nord City -„Smart Quality Living”

Zona de nord a Capitalei ramane cel mai fierbinte hub Imobiliar la ora actuala, in contextul unei cereri solide de locuinte noi, aproape de cea mai mare aglomerare office din Romania, zona Pipera- Aviatiei. Pe fondul unei cereri sustinute a "corporatistilor" si lipsa stocului de locuinte noi in zona Pipera-Aviatiei, se lansează proiecte rezidentiale noi, care sa satisfaca cererea crescuta din nord.
Economica.net - mie, 21 iun. 2017, 14:15
Un nou proiect rezidential pentru corporatiştii din Pipera – Nord City -

Nord City este cel mai nou ansamblu rezidential din zona Aviatiei-Pipera, ce a fost demarat la sfarsitul anului 2016 si urmeaza sa fie livrat in primul trimestru din 2018. Nord City are un amplasament foarte bun, pe Bld. Pipera, in imediata proximitate a showroomului Porsche Nord si a cladirilor de birouri din zonă, cu un acces facil catre Metrou Aurel  Vlaicu si Parcul Herastrau, dar si catre centrele comerciale Promenada Mall, Baneasa Shopping City sau institutii de invatamant de prestigiu ca British School of Bucharest, Scoala Americana, Scoala Germana,  Liceul Francez sau Liceul Jean Monnet. 

Dezvoltarea urmeaza sa includa aproximativ 96 de apartamente premium in prima faza a proiectului, cu un concept de dezvoltare modern si o arhitectura ce va seta un nou standard locativ pentru Nordul Bucurestiului. Astfel, Nord City vine cu un nou concept de locuire “Smart Quality Living”, definit atat prin compartimentarea inteligenta, mixul de materiale de calitate cat si prin facilitatile puse la dispozitie locatarilor ca spatii verzi, gradini interioare, locuri de joaca pentru copii si parcari subterane.

„Nord City aduce un suflu nou zonei Bld Pipera-Aviatiei, fiind alegerea fireasca de locuire pentru  angajatii care lucreaza la corporatiile din cladirile de birouri, atat pentru faptul ca reduce semnificativ timpul pierdut intre casa si birou, cat si pentru ca seteaza un standard de viata: Smart Quality Living”, afirmă reprezentanţii R&D Advisers, agentul exclusiv al proiectului.

„Nordul Bucurestiului este zona cu cea mai puternica si solida crestere din ultimii anii, din punct de vedere imobiliar pe  segmentele office si comercial,  iar cresterea cererii pe segmentul rezidential  este doar a consecinta fireasca a nevoii  de locuire in spatii de calitate, in zona cea mai dinamica din punct de vedere economic si social”, spune Damian Serban – Managing Director R&D Advisers.

Te-ar mai putea interesa și
1,2 km de conductă de termoficare reabilitați, dați în folosință în București
1,2 km de conductă de termoficare reabilitați, dați în folosință în București
Compania Municipală Energetica Servicii București a realizat probele de presiune pentru încă două tronsoane de conductă magistrală de termoficare, în Obiectivul 4 – Magistrala II-III......
Zilele însorite și calde vor alterna cu cele ploioase și reci în luna mai – prognoză ANM
Zilele însorite și calde vor alterna cu cele ploioase și reci în luna mai – prognoză ANM
Vremea va fi instabilă în luna mai, zilele însorite şi calde, uneori chiar caniculare, alternând cu zilele reci şi ...
Mesaj important de la Ryanair pentru toți cei care zboară spre Marea Britanie
Mesaj important de la Ryanair pentru toți cei care zboară spre Marea Britanie
Ryaniar, cea mai mare companie aeriană din Europa, a transmis un anunț important pasagerilor care zboară spre și dinspre ...
Porți de protecție la metrou: Ce se mai întâmplă cu proiectul – pilot din stația Berceni
Porți de protecție la metrou: Ce se mai întâmplă cu proiectul – pilot din stația Berceni
Poarta de protecție din cadrul proiectului - pilot din stația de metrou Berceni a fost omologată și urmează să fie ...