1EUR = 4.8735 RON | Bucureşti 3 º

News

Voiculescu: Până la sfârşitul săptămânii viitoare, ar trebui ca vaccinul hexavalent să ajungă la medicii de familie

Dozele de vaccin hexavalent vor ajunge până la sfârşitul săptămânii viitoare la medicii de familie, a anunţat joi ministrul Sănătăţii, Vlad Voiculescu.

13 oct, 2016 | Agerpres

'A existat o discontinuitate, într-adevăr. (...) Cantitatea de vaccin hexavalent a fost recepţionată ieri de către Ministerul Sănătăţii. Până la sfârşitul săptămânii viitoare ar trebui (...) ca vaccinurile să fie deja la medicii de familie. Astăzi am semnat ordinul de transmitere către direcţiile de sănătate publică. De la direcţiile de sănătate publică vor merge către medicii de familie', a afirmat Vlad Voiculescu, la sesiunea online 'De vorbă cu Ministrul tău', organizată de Ministerul pentru Consultare Publică şi Dialog Civic.

Voiculescu şi-a cerut scuze pentru întârzierea cu care Ministerul Sănătăţii pune la dispoziţie aceste vaccinuri.

'Ne cerem scuze pentru întârzierea cu care Ministerul Sănătăţii pune la dispoziţie aceste vaccinuri. Problemele au fost cauzate de un acord încheiat cu o companie privată, care a intrat în dificultăţi financiare şi nu şi-a putut onora obligaţiile asumate prin contract. (...) Vaccinurile sunt importante şi nu este firesc ca un vaccin pe care ministerul îl consideră important să lipsească', a afirmat ministrul Sănătăţii.

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO