1EUR = 4.8418 RON | Bucureşti 25 º

News

Cel mai mare turneu de poker din România: premii de 500.000 de euro, la WinMasters Poker Open

Odată cu legalizarea site-urilor de poker în România, clienţii acestora nu au numai ocazia să câştige câţiva lei jucând de plăcere pe internet, ci să facă şi zeci sau sute de mii de euro calificându-se online la un mare festival de poker ce va avea loc la Bucureşti, în luna decembrie.

05 oct, 2015 | ECONOMICA.net

Intitulat Winmasters Poker Open, festivalul va dura noua zile (intre 13 si 21 decembrie) si va avea premii totale garantate de cel putin 500.000 de euro!

Este interesant ca pentru participarea la un asemenea eveniment, nu trebuie platite taxele mari de intrare (turneul principal costa 550€), deoarece oricine se poate califica de acasa, jucand online pe WinMasters.ro.

Calificarile se desfasoara sub forma unor "sateliti": acestea sunt turnee succesive care trimit jucatorii din cele mai ieftine catre cele mai scumpe, pana cand, la final, se poate castiga pachetul pentru turneul din decembrie din capitala. Numite "Steps" (pasi), aceste turnee pornesc de la turnee gratuite (freerolluri) si urca la 0,55€, 3,3€, 11€, 33€ si 800€.

Astfel, cu ceva noroc si putina rabdare (turneele ruleaza zilnic cu cate doua finale pe saptamana, pana in decembrie), oricine poate castiga zeci de mii de euro investind ceva bani de buzunar sau doar gratuit. Si mai mult: Winmasters.ro are si un sistem de bonusuri care include tichete gratuite la turneele principale de calificare de 33€, dupa o simpla deschidere a contului.

Iar pentru cei care prefera sa joace poker fata in fata si nu pe internet, organizatorii evenimentului au pregatit si o serie de calificari live, in diverse cluburi de poker din capitala si noua orase importante din tara.

In topul clasamentelor romanesti in domeniu, exista multi tineri jucatori romani care au acumulat deja milioane de dolari jucand poker. Toate detaliile acestei campanii de calificari la cel mai mare turneu de festival romanesc din toate timpurile se pot gasi pe www.winmasters.ro si pe www.pokerfest.ro.

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO