1EUR = 4.8721 RON | Bucureşti 4 º

Finanţe şi bănci

BNR îşi extinde sistemul de control pentru accesul în clădirea din strada Doamnei, contractul de peste 1 milion de lei fiind încheiat cu RASIROM

Banca Naţională a României va plăti peste un milion de lei pentru extinderea sistemului de control la intrarea în sediu central, din Strada Doamnei, contractul fiind asigurat de Regia Autonomă RASIROM, aflată în subordinea Serviciului Român de Informaţii, scrie News.ro.

24 sep, 2017 | News.ro

Contractul, atribuit prin negociere fără anunţ de participare, are o valoare de 913.143 de lei, fără TVA, astfel că suma finală ajunge la aproape 1,09 milioane de lei, potrivit site-ului de achiziţii publice e-licitaţie.ro, citat de News.ro.

RASIROM proiectează şi produce sisteme integrate de securitate pentru instituţiile de stat de interes strategic.

Înfiinţată în anul 1995, regia a început un an mai târziu realizarea sistemelor de securitate pentru toate sucursalele BNR din ţară.

În anul 1999, a demarat sistemul de securitate integrat pentru clădirea sediului central al Băncii Naţionale, situată pe strada Doamnei, nr. 8, din Bucureşti, a cărui implementare a fost finalizată în anul 2000.

RASIROM s-a mai ocupat, printre altele, de securitatea Palatului Parlamentului, a Palatului Cotroceni, precum şi de cea a Autorităţii de Supraveghere Financiară.

Regia SRI se aşteaptă în acest an la un profit de peste 1,7 milioane de lei, în creştere cu 58% faţă de anul trecut. Totodată, şi-a planificat venituri din exploatare de 35,37 milioane de lei, cu 28% mai mari, acelaşi avans fiind estimat şi pentru cheltuieli, care ar urma să ajungă la 33,63 milioane de lei.

La finalul anului trecut, compania avea 91 de salariaţi.

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO