1EUR = 4.7787 RON | Bucureşti 6 º

News

Felix Stroe: La Ministerul Transporturilor se va lucra 30 de zile pe lună; Mihai Tudose: Să facem o dispensă pentru februarie

Noul ministru al Transporturilor, Felix Stroe, a precizat miercuri, la începutul şedinţei de Guvern, că la ministerul pe care îl conduce se va intensifica ritmul, lucrându-se zilnic dacă e nevoie, fără sărbători, pentru a realiza obiectivele prevăzute în programul de guvernare.

18 oct, 2017 | Agerpres

'La Ministerul Transporturilor se continuă ceea ce s-a făcut până astăzi. Se măreşte ritmul. Se va lucra 30 de zile pe lună - cât e nevoie, în fiecare zi - fără sărbători, astfel încât să dăm veşti bune românilor, să vadă cu ochii lor că ceea ce e scris în programul de guvernare se înfăptuieşte', a precizat Felix Stroe.

'Mulţumesc. Totuşi, dacă se poate, să facem o dispensă pentru februarie, vă rog frumos', a replicat premierul Mihai Tudose.

'Da, 28 de zile în februarie', a spus Stroe.

Premierul le-a urat succes în activitate şi bun venit în echipa guvernamentală noilor membri ai Cabinetului: ministrul Dezvoltării, Paul Stănescu, ministrul Transporturilor, Felix Stroe, şi ministrul delegat pentru Fonduri Europene, Marius Nica.

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO