1EUR = 4.8744 RON | Bucureşti 18 º

News

Oferta de muncă plătită cu salarii de 3.000 de lei pe lună

Economica vă spune care sunt posturile plătite cu salarii de circa 3.000 de lei pe lună, pentru care se fac recrutări în această perioadă. 

10 dec, 2017 | ECONOMICA.net

Oferta de muncă plătită cu salarii de circa 3.000 de lei pe lună

O farmacie angajează farmacist şef pe salarii nete de 3.000 de lei lunar.
Candidatul potrivit pentru acest post are studii superioare de profil, are cel puţin trei ani experienţă în poziţia de farmacist în farmacii cu circuit deschis, ştie să lucreze la PC, e un bun comunicator şi organizator.

O firmă specializată în soluții integrate de marketing digital angajează asistenţi marketing digital pe salarii nete de 2.000 de lei - 3.000 de lei pe lună, în funcţie de pregătire şi experienţă. Candidatul potrivit pentru acest post are studii superioare, e pasionat de social media, cunoaşte engleza, e comunicativ, optimist şi are spirit de echipă.

O firmă angajează inginer execuţie - montaj ţiglă metalică. Candidatul potrivit pentru acest post are experienţă în construcţii, e serios, disciplinat, responsabil şi are domiciliul în sectoarele 2 sau 3. Angajatorii ofertează candidaţii cu salarii de cel puţin 3.000 de lei pe lună, maşină şi telefon de serviciu.

O firmă angajează pe postul de dispecer transport intern. Candidatul potrivit pentru acest post ştie să lucreze la PC, are experienţă, poate lucra în condiţii de stres şi termene limită, are abilităţi de planificare, organizare, negociere şi de comunicare.

Un grup de laboratoare de analize medicale angajează asistent manager pe salarii nete de 3.000 de lei pe lună. Candidatul potrivit pentru acest post are cel puţin un an experienţă în administraţie, domeniul economic sau resurse umane, experienţă în domeniul medical, ştie să lucreze la PC, e responsabil, rezistent la stres, are permis de conducere categoria B. 

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

Daniel Oanţă

Vrem iar?

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO