1EUR = 4.8745 RON | Bucureşti 6 º

News

Constanţa: Vameşii au confiscat marfă contrafăcută Chanel şi Hello Kitty de un milion euro dintr-un transport din China

Inspectorii vamali de la Biroul vamal de frontieră Constanţa Sud au descoperit, în 21 şi 22 octombrie, diverse mărfuri susceptibile de a fi contrafăcute, în valoare de aproape un milion de euro, în urma controlului efectuat asupra unor containere sosite din China pentru două societăţi comerciale cu sediul în Ilfov, anunţă Agerpres.

26 oct, 2015 | Agerpres

Potrivit unui comunicat al Direcţiei Generale a Vămilor (DGV), remis luni AGERPRES, inspectorii vamali au confiscat în data de 22 octombrie 275 de căciuli sintetice pentru copii şi 3.648 de perechi de cizme cu feţe din înlocuitor, 'mărfuri susceptibile de a aduce atingere dreptului de proprietate intelectuală ale mărcilor Hello Kitty, respectiv Chanel'.

Valoarea acestora, potrivit DGV, dacă ar fi fost comercializate la valoarea bunului original, este de aproximativ 550.000 euro.

În data de 21 octombrie 2015, inspectorii vamali au mai confiscat 17.736 de perechi de saboţi din plastic, susceptibili de a fi contrafăcuţi. Potrivit DGV, valoarea acestora, dacă ar fi fost comercializaţi la valoarea bunului original, este de aproximativ 443.400 de euro.

Conform prevederilor legale, autoritatea vamală a confiscat bunurile contrafăcute în vederea trimiterii spre expertizare, la finalizarea cazului urmând a fi dispuse măsurile legale care se impun.

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO