1EUR = 4.8741 RON | Bucureşti 20 º

News

Preţurile produselor electronice vor creşte cu până la 15% în acest an

Aprecierea principalelor valute comparativ cu leul va afecta semnificativ și prețurile practicate de magazinele online din România. 

22 ian, 2015 | ECONOMICA.net

"Creșterea cursului la monedele Euro și Dolar în raport cu Leul va afecta și prețurile din magazinele online care vor crește în acest an cu un procent cuprins între 5 și 15% față de anul trecut. Deja furnizorii au trimis noile liste de prețuri modificate pentru produsele pe care le comercializăm. Vom continua și în acest an campaniile de reduceri semnificative astfel încât clienții noștri să fie cât mai puțin afectați de aceste modificări valutare”, a declarat pentru ECONOMICA.NET, Mihai Pătrașcu, CEO-ul evoMAG.ro, unul dintre principalii jucători ai pieței.

Astfel, prețul mediu al unui televizor ar putea crește cu circa 200 de lei, al unui telefon de top cu aproximativ 400 de lei, iar impactul se va vedea absolut în toate segmentele de produse electronice, electrocasnice și IT&C.

Principalii jucători de pe piața românească de comerț online sunt eMAG.ro, evoMAG.ro, cel.ro, pcgarage.ro, altex.ro și sensodays.ro.

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

Daniel Oanţă

Vrem iar?

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO