UPC face angajări la nivel naţional. Iată lista posturilor şi oraşelor în care angajează

UPC România recrutează de la absolvenţi de studii medii la oameni foarte specializaţi în telecom. Printre oraşele în care UPC face acum angajări se numără Bucureşti, Cluj, Alba, Sebeş, Iaşi, Constanţa, Călăraşi şi Galaţi. Citiţi într-un  material ECONOMICA.NET lista completă a posturilor pentru care UPC România recrutează în această perioadă, a oraşelor în care te poţi angaja la UPC şi a exigenţelor recrutorilor pentru posturile ofertate.
Economica.net - joi, 01 nov. 2012, 22:02
UPC face angajări la nivel naţional. Iată lista posturilor şi oraşelor în care angajează

Lista posturilor disponibile acum la UPC în Bucureşti

UPC angajează în această perioadă pe postul de dispecer în Bucureşti. Ai şanse mari să intri în vizorul angajatorilor pentru această poziţie dacă ai cunoştinţe medii în domeniul retelisticii, ai cunoştinţe medii de limba engleză, ai mai lucrat cu calculatorul, ştii să lucrezi în Office şi ai experienţă de lucru cu aplicaţiile specifice de reţea, internet, telefonie, televiziune digitală, sisteme de provizionare. Intraţi aici pentru mai multe detalii.

UPC mai recrutează în Bucureşti candidaţi care să lucreze ca agenţi de vânzări la domiciliul clientului. Recrutorii caută oameni organizaţi, disciplinaţi, comunicativi. Mai multe informaţii despre acest post găsiţi aici.

UPC angajează în această perioadă pe postul de specialist retenţie. Candidatul potrivit pentru acest post a absolvit studii medii, are cel puţin 6 luni experienţă de muncă în servicii de relaţii cu clienţii, are cunoştinţe bune de limba engleză, ştie să lucreze cu un PC, e organizat şi un bun comunicator. Detalii despre cum vă puteţi angaja la UPC pe acest post găsiţi aici.

Dacă ai absolvit studii superioare şi ai cel puţin 2 ani experienţă în analiză financiară, atunci ai şanse mari să intri în vizorul recrutorilor de la UPC pentru postul de specialist analist financiar şi planificare. Amănunte despre acest post găsiţi aici.

 
UPC caută în această perioadă candidatul potrivit pentru postul de specialist gestionare incidente reţea în Bucureşti. Te califici pentru acest post dacă întruneşti următoarele exigenţe: ai cunoştinţe tehnice şi experienţă în zona de administrare reţele TCP/IP – medii de comunicaţii, echipamente de comunicaţii, monitorizare echipamente CPE, ai experienţă relevantă de lucru cu echipamente hardware, eşti în an terminal sau ai absolvit o specializare tehnică şi ai cel puţin cunoştinţe medii de limba engleză.  
Informaţii suplimentare despre cum puteţi aplica la acest post găsiţi aici.

UPC mai angajează în Bucureşti pe poziţia de inginer suport clienţi strategici B2B. Eşti eligibil pentru acest post dacă ai absolvit studii superioare în IT, telecomunicaţii sau automatică, ai minimum un an experienţă de muncă în telecomunicaţii şi minimum un an experienţă în domeniu. De asemenea, candidatul potrivit pentru acest post trebuie să aibă cunoştinţe tehnice şi experienţă în reţele TCP/IP, nivel ISP: medii de comunicaţii, echipamente de comunicaţii (Cisco, Telesyn, Alvarion etc), monitorizare, administrare echipamente CPE, mai trebuie să aibă şi cunoştinţe solide de Linux şi Windows, dar şi cunoştinţe medii de programare-scripting (C, Bash, Perl, PHP).
Mai multe detalii despre recrutarea pe acest post găsiţi aici.

UPC caută în Bucureşti candidatul potrivit pentru postul de tehnician operaţiuni reţea. Te califici pentru acest post dacă ai minimum un an experienţă în telecomunicaţii, ai carnet de conducere categoria B şi cunoştinţe generale tehnice specifice domeniului comunicaţiilor prin cablu coaxial: diferenţa între cabluri, parametrii tehnici ai cablurilor, elemente active şi pasive de retea, înţelegerea procesului de transmisie a semnalelor de radio frecvenţă prin cablu.
Intraţi aici pentru informaţii suplimentare despre acest post.

UPC recrutează acum la Bucureşti pe postul de consilier feedback clienţi. Candidatul potrivit pentru acest job a absolvit minimum studii medii tehnice, are cunoştinţe medii de limba engleză, are experienţă de lucru în Office, e cursiv, are dicţie şi mai are şi minimum 6 luni experienţă în activitatea de relaţii clienţi (preferabil într-un call center). Găsiţi aici mai multe informaţii despre cum puteţi aplica la acest post.

Pe ce post te poţi angaja la UPC la Alba-Iulia

UPC caută candidatul potrivit pentru poziţia de account manager la Alba-Iulia. Ai şanse mari să intri în vizorul angajatorilor pentru post dacă ai cunoştinţe avansate de limba engleză, cunoştinţe solide din zona de telecom şi experienţă în domeniul vânzărilor, a relaţiilor cu clienţii persoane juridice şi în telecom. Găsiţi aici informaţii suplimentare despre acest post.

UPC angajează candidatul potrivit pentru postul antemenţionat şi în Sebeş şi la Miercurea-Ciuc. Detalii găsiţi aici.

Ce post e acum disponibil la UPC la Cluj

Candidaţii din Cluj care vor să lucreze la UPC pot opta pentru postul de consilier suport tehnic relaţii clienţi. Eşti eligibil pentru acest post dacă eşti dispus să munceşti în ture, ştii să lucrezi în Linux, Windows, ai cunoştinţe medii de comunicaţii – cablu, fibră optica, wireless,  precum şi cunoştinţe elementare despre servere de mail, web, DNS, DHCP. Mai multe informaţii despre acest post găseşti aici.

Candidaţii din Constanţa şi Călăraşi pot aplica pentru postul de agent de vânzări la domiciliul clientului. ECONOMICA.NET v-a prezentat mai sus ce condiţii trebuie să întruniţi ca să fiţi eligibili pentru acest post. Detalii găsiţi aici.

Pe ce posturi UPC recrutează acum la Tulcea şi Galaţi

UPC angajează în această perioadă la Galaţi şi la Tulcea tehnicieni operaţiuni reţea şi ingineri reţea date şi telefonie. Precizăm că pentru postul de tehnician operaţiuni sunt valabile condiţiile prezentate mai sus iar pentru celălalt post disponibil la UPC găsiţi detalii aici.

UPC angajează şi la Iaşi

UPC recrutează în aceast perioadă pentru postul de asistent departament la Iaşi. Candidatul potrivit pentru acest post a absolvit studii superioare, are minimum un an experienţă într-un post similar, are cunoştinţe medii de limba engleză, cunoştinţe avansate de Office şi permis de conducere categoria B. Mai multe detalii despre cum puteţi aplica la acest post găsiţi aici.

Te-ar mai putea interesa și
Acționarii Electrica au anulat emisiunea de obligațiuni verzi de 300 de milioane de euro, plănuită pentru acest an
Acționarii Electrica au anulat emisiunea de obligațiuni verzi de 300 de milioane de euro, plănuită pentru acest an
Acționarii Electrica SA, una dintre marile companii de distribuție și furnizare de energie electrică, companie privată dar la care statul este cel mai mare acționar, nu au aprobat derularea......
Preţurile la electricitate şi gaze în UE au scăzut în 2023, după explozia din 2022 – Eurostat
Preţurile la electricitate şi gaze în UE au scăzut în 2023, după explozia din 2022 – Eurostat
Facturile la electricitate şi gaze ale consumatorilor europeni au scăzut în a doua jumătate a anului trecut, după creşterea ...
Guvernul de la Budapesta anunţă o vizită în Ungaria a preşedintelui chinez Xi Jinping
Guvernul de la Budapesta anunţă o vizită în Ungaria a preşedintelui chinez Xi Jinping
Preşedintele Chinei, Xi Jinping, va face luna viitoare o vizită în Ungaria, a anunţat joi Gergely Gulyas, şeful de cabinet ...
Primul tren Metropolis a sosit în Depoul Berceni al Metrorex. Are camere de supraveghere și folie anti-grafitti
Primul tren Metropolis a sosit în Depoul Berceni al Metrorex. Are camere de supraveghere și folie anti-grafitti
Metrorex anunță că joi, 25 aprilie 2024, la ora 1:30, noul tren Metropolis produs de Alstom Transport SA a sosit la Depoul ...