1EUR = 4.8740 RON | Bucureşti 8 º

News

Ce surpriză uriaşă ne pregăteşte Facebook

Facebook, cea mai mare reţea de socializare la nivel mondial, va lansa un motor de căutare, informează Business Insider.

12 sep, 2012 | ECONOMICA.net

Dacă până acum erau doar zvonuri, se pare că Mark Zuckerberg are gânduri serioase să intre în comepetiţie cu Google şi pe acest segment.

Citeste si: Cele mai stupide 5 greşeli pe care le poţi face pe Facebook

Potrivit acestuia, zilnic se înregistrează peste un milliard de căutari pe reţeaua de socializare. “Facebook are  o mare bază de date cu informaţii despre utilizatori, iar această poziţionare unică îi permite să furnizeze acestora cele mai bune răspunsuri”, a declarat Zuckerberg într-un interviu.

Facebook are în acest moment o echipă de ingineri care se ocupă de implementarea motorului de căutare.

În ceea ce priveşte listrea la bursă, şeful reţelei de socializare a spus că rezultatele au fost dezamăgitoare, dar că îi pasă foarte tare de acţionari, iar compania va dezvolta produse care să aducă valoare Facebook-ului pe termen lung.

Potrivit acestuia în următorii trei-cinci ani business-ul companiei se va axa în cea mai mare parte pe componenta mobilă.

“Este foarte uşor să realizăm cât de importante sunt dispozitivele mobile pentru noi. În primul rând a crescut numărul utilizatorilor care folosesc aplicaţii mobile. În al doilea rând oamenii petrec din ce în ce mai mult timp pe Facebook de pe smartphone-uri şi tablete. Noi credem că vom face mult mai mulţi bani prin intermediul acestor dispozitive în comparaţie cu PC-urile”, a declarat Zuckerberg.

Referitor la lansarea unui “Facbook Phone”, Mark Zuckerberg a fost foarte categoric “ar fi o strategie greşită pentru companie”

Citeste si: Cum ştie Facebook tot ce faci pe internet

Citeste si: Cele mai întâlnite 5 escrocherii de pe Facebook

Citeste si: 5 trucuri prin care Facebook te păcăleşte să-ţi dai datele personale


Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO